Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Каракачанов: Председателят на БХК е изпратил препоръки за това, че Полфрийман се бил поправил
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:31 / 02.10.2019Коментари (0)604
©
Не ми се иска да вярвам, че така се правят избори в 21 век. Лично ще проконтролирам нещата, не защото кандидатът е на ВМРО, а защото това е недопустимо. Това заяви пред bTV вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по повод палежа на имущество на кандидат-кмета на село Ясна поляна, който е представител на ВМРО.  

"Не ми се ще това да е началото на нашата предизборна кампания“, посочи Каракачанов.   Днес депутатите на ВМРО ще внесат един законопроект, свързан с битовата престъпност. Предлага се извършителите на дребни престъпления, които се наказват с глоба, която те никога не плащат, при повторно подобно престъпление да полагат обществено полезен труд.  

По повод инцидента със загинала жена на сметището в Сливен, Каракачанов заяви, че няма как да се подобри положението на ромите докато те не работят и разчитат на това, че си "берат желязо“.  

Според него заслуга за това в последните 30 години имат организациите като "антибългарския хелизинкски комитет“, които спират всички опити да се въведат мерки, които да променят ситуацията с циганите.   "В същото време не съм чул в последните 25 години да защити българи жертви на подобни престъпления“, каза вицепремиерът.  

"Знаете ли колко полицаи са наказвани и гонени, защото уж са си превишавали правомощията? Те (БХК) се занимават само с правата на сепаратисти, изнасилвачи и убийци, а не на жертвите“, категоричен е Каракачанов.  Според него, председателят на БХК Красимир Кънев е една от причините за скандала с "австралийския убиец“ Джок Полфрийман, тъй като той е изпратил препоръки за това, че осъденият се бил поправил.  

"Делото на ВКС е насрочено за понеделник. Ние призоваваме всички граждани, които не са съгласни с решението на съда, пред Съдебната палата в 9 ч. да си изразим мнението“, каза лидерът на ВМРО.  

По темата за преговорите със Северна Македония Каракачанов каза: "Моето търпение приключи отдавна“.  

"Познавам добре всички македонски политици, с някои от тях съм пил ракия на маса. Македонските политици на маса са добри българи, но публично започват да обясняват, че е много сложно“, каза Каракачанов.  

Лидерът на ВМРО посочи, че се е подготвил с два варианта за решаване на ситуацията със Северна Македония. Те се по-компромисни в сравнение с категоричния отказ за започване на преговори за ЕС със Скопие.  

"Мисля, че тук е намерено разковничето на нещата. Разбира се, правителството ще е това, което ще вземе решението. Стига с тази югокоминтерновска политика. Стига! 21 век сме“, призова вицепремиерът.

"Те мислят, че могат хем да влязат в ЕС, хем да запазят антибългарската си риторика. Това няма как да стане“, заяви той.  

По повод местните избори, Каракачанов посочи, че кандидатът на ВМРО и НФСБ Славчо Атанасов е фаворитът за Пловдив. "Русе също силен кандидат, във Велико Търново също силен кандидат", каза той.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: