Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Как се съчетават мъжките официални обувки
Автор: Екип на Blagoevgrad24.bg 09:00 / 28.11.2020Коментари (0)742
©
Елегантният стил на обличане при мъжете е може би най-точното попадение, когато говорим за привлекателна и представителна визия. Официални обувки и стилни дрехи - надали има нещо по-атрактивно от комбинацията на тези два компонента. Ако добавим и някои красиви аксесоари, като часовник и вратовръзка, резултатът става още по-впечатляващ. 

Господата избират подобна визия, когато работата им е свързана с бизнес дела и чести срещи с партньори, пред които трябва да изглеждат представително. Официалното облекло е като визитната картичка, която показваме пред влиятелни личности и потенциални партньори. Носенето на елегантни мъжки обувки в случая е задължително, като те е желателно да бъдат маркови и от естествена кожа. 

Как да изберем мъжки обувки

Изборът им не винаги е толкова лесен, колкото сме си мислили, защото пазарът е пренаситен от предложения, които ни объркват, затрудняват и карат да изпитваме сериозни колебания, свързани с крайното ни решение. Ако сте решили да купувате онлайн, защото нямате време да обикаляте магазините, в случая е препоръчително да разгледате внимателно платформата, свеждайки критериите си до:

Марка

Номер

Цветове - черен, кафяв, сив, бордо и др.

Материал - лачени, кожа, велур и набук

Закопчаване - с връзки, цип, катарама и др.

Стил - бохо, с декоративни елементи, ажурни и др.

Безспорен факт е, че няма да срещнете никакви ограничения по отношение на избора на официални мъжки обувки. Някои модели се купуват за абитуриенти, докато други се поръчват от господата, които се подвизават в корпоративния свят, като и в двата случая е от най-голямо значение високото качество и стилната визия. Магазин obuvki.bg Ви очаква. 

Кои са най-харесваните модели

Тенденции при официалните мъжки обувки са провокативни и в пълен синхрон с новите модни тенденции. Сред най-предпочитаните модели отново са онези с акцент към стилното изпълнение, което бива умело съчетано с casual нюанси и градско удобство, и което върви ръка за ръка с динамиката на съвремието ни. Интересен факт е, че официалните мъжки модели могат спокойно да се съчетаят и с по-спортна блуза или риза, а тя на свой ред съчетана с памучно сако и спортен часовник. 

С какво се съчетават

Костюмът винаги ще си остане най-доброто допълнение към мъжките официални обувки за мъже. С него няма как да допуснем грешки, като единственото, на което трябва да обърнем внимание, това е комбинацията от цветове. Всеки джентълмен би оценил подобаващо подобна комбинация, но и тази с по-спортна насоченост също не е никак за пренебрегване.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Съдебна реформа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: