Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕлагоевград
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
»звънредно: ƒържавата създава верига бензиностанции, бута цените надолу!
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 12:57 / 15.05.2020 оментари (47)164
© iStock
ћинистерството на финансите предлага създаването на държавно предпри€тие "ƒържавна петролна компани€У към министъра на икономиката, ко€то да изпълн€ва всички функции на държавни€ резерв за съхранение и обнов€ване на резервите на петролни енергийни продукти.

“ака ще се оптимизира управлението на задължителните резерви и ще се гарантира постигането им и устойчивото им поддържане в изпълнение на изисквани€та на европейското законодателство.

— оглед подобр€ване на конкуренци€та на пазара и осигур€ване на максимално ниски цени за гражданите и бизнеса, като допълнителна дейност компани€та ще изгради в следващата една година бензиностанции на територи€та на ц€лата страна в населените места и на основните пътни артерии.

Ѕензиностанциите на държавната компани€ ще осигур€ват възможност за зареждане и на електромобили, в контекста на стратеги€та за нисковъглеродна икономика и опазване на околната среда.

— цел гарантиране на максимална конкуренци€ на пазара на горива лицензираните складодържатели н€ма да могат да отказват съхранението на горива на други вложители. ѕредвижда се и държавната компани€ да разполага със складови бази, в които да се съхран€ват горива и на други вложители. »нформаци€та е от министерството на финансите.
ќще по темата: общо новини по темата: 111
06.11.2020 »
16.06.2020 »
08.06.2020 »
05.06.2020 »
29.05.2020 »
28.05.2020 »
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
» ≈Ќ≈–√ќ“ј ƒј ¬«≈ћЏ“ ƒј Ќјѕ–ј¬я“
0
 
 
ƒържавата достатъчно си печели без да влага никакви средства за какво са им тези бензиностанции
0
 
 
на пеевски деда му е бил €вно много силен да му дават сичко де*а хаха ба*ти крадливите г**ове
0
 
 
“ова може да стане и по най бързи€ начин,връщат ѕетрол на държавата ,що тр€бва да стро€т нови безиностанции и колко време ще отнеме,просто лъжат и заблуждават да мине време.Ќе в€рвам на лъжи.
»скаше ми се да пиша до редакци€та, но понеже не виждам как, дано пък така стигне възмущението ми до вас. »де реч за температурата в ѕловдив, ко€то винаги съм € гледал от първа страница. Ќо на последък се усъмних в не€ когато гледам, че навън се топи всич
на 15.05.2020 г.
0
 
 
¬ече двайсет и косур гудини не могат да накарат, по-скоро не сме€т да накарат руски€ монополист Ћукойл да декларира и един лев печалба и поради това че са безсилни да му сложат измервателни уреди, сега ще прав€т такива безумици. ј защо не могат да му сви€т сърмите, защото никой не смее да каже и гък срещу Досвободител€У ни. “ова е положението как —ийке.
0
 
 
“а€ държава е толкова умр€ла в момента че неможе да направи баничарница,хамо ли бензиностанци€.рЯШЙмисли трезво Ѕългарино.
на 15.05.2020 г.
0
 
 
≈дин чичо, комши€, ни разправ€ше колко пари бил направил по време на соца от бензиностанци€ в кърджалийско.—ега уреждат живота на стотици "наши" хора и си осигур€ват бетониран електорат. ј ние ще им плащаме данъците и акцизите. Ѕезсилна държава,това сме в момента.
на 15.05.2020 г.
+1
 
 
ƒа в определ€не на цените на горивата има картел. Ќ€кой тр€бва да ви го напише ли? ¬ определ€не на цената на добива на мазут има картел и той е между държави като  анада,–уси€,—аудитдска араби€ и прочие а вие искате тук в тази мъгла да н€ма картел. Ќо да нека направ€т държавни бензиностанции пък ако могат да държат цената на ћарешки,който диктува цената на Ћайта за една от бензиностанциите им,докато другите им бензиностанции продават на безбожни цени то аз съм за! » ще зареждам само от държавните. јко направ€т общински градски транспорт също съм за. јко направ€т държавно електроразпределително дружество също съм за. јко обаче работата ще е като ¬и тата по добре недейте се напъва.
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћарт 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
јктуални теми
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
ћартеници 2021
 амери за скорост по оживени пловдивски булеварди!
√рипна епидеми€ обхвана страната
ѕарламентарни избори 2021 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕлагоевград и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: