Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Известен български музикант се оказа истински насилник и побойник
Автор: Георги Кирилов 12:00 / 06.07.2019Коментари (3)436
©
Известен български музикант се оказа истински насилник и побойник. За това разказва във Фейсбук съпругата му Албена Безовска. Тя признава, че е взела решение да изложи публично проблема с тромпетиста Генчо Въртовски, защото се страхува той да не повтори изстъпленията си отново.  Ето и покъртителния разказ, който тя публикува на стената си във Фейсбук:

"За съжаление вече са намесени много хора (не от мен) и се налага да публикувам тези документи - ограничителната заповед, заради която Генчо Въртовски е изваден от апартамент и медицинското свидетелство, издадено около 30 минути след поредния акт на насилие върху една от дъщерите ни. Бях на Витоша с Ани, когато сестра ѝ се обади, че баща ѝ е започнал да я обижда и заплашва, помоли час по-скоро да се приберем. 

Минути след това се обади отново, но чувахме само писъците ѝ и молбите ѝ да помощ, после той явно изби телефона от ръцете . Чули са ги съседката и синът ѝ, но не са реагирали. Как се прибрахме, не знам. Виолета беше смазана от преживяното. Още сънува кошмари. Два пъти постъпва в болница, отключила е автоимунно заболяване.

През 2018 г. , след подобна история, съдът издаде разпореждане на Генчо и предупреждение, че ако още веднъж си позволи насилие, ще има наказателно дело срещу него. Полицията го арестува за неизпълнение на това разпореждане, а съдът издаде ограничителна заповед, която той отказа да изпълни, полицията провери и се наложи да го изведе от жилището.

Той продължи да притеснява дъщерите ни, аз бях извън София и те смениха ключалките, за да не треперят постоянно.

Няколко пъти му предложих да се разберем без съдилища, помолих го да ми остави малко време, за да намеря къде да се изнесем, за да може да се прибере в апартамента и да не нарушава заповедта. Два пъти ни спира тока, третия път го хванахме навреме.

Ходи навсякъде, казва, че живее в гаража, който е на 10 метра от входа на блока и е в нарушение на ограничителната заповед, но не споменава въпросната заповед и долнопробните сцени на насилие, които през последните години станаха постоянни.

Логичният въпрос е защо сме го търпели. Близките ми знаят през какво преминах със сина ми, след това с баща ми, който не можа да понесе загубата на своя внук. Близките ми знаят, че работя до припадък, за да осигуря средства за децата си, защото баща им от години не им дава нищо, не е платил нито една такса за курс или за следването им.

Близките ми знаят, че просто нямах сили да се занимавам с долнопробен лъжец, насилник и манипулатор. Не прилича на човека, когото може би познавате, нали!"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Човек никога не знае каква е всъщност истината. Ами ако въпросната дъщеря се дрогира и се продава за жълти стотинки. На човека му е писнало и и е отвъртял два шамара.
+1
 
 
А неговата гледна точка кой ще чуе?Дали е така?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: