Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изправят пред съда бабаит след закана за убийство и жестока агресия към младеж
Автор: Пламена Николова 09:59 / 17.06.2022Коментари (0)155
©
Илюстрация
Териториално отделение Генерал Тошево при Районна прокуратура - Добрич предаде на съд 46-годишния Б.Б., който нападнал свой съгражданин, нанесъл му лека телесна повреда, заканил се да го убие и увредил автомобила на момчето, като така извършил на обществено място  непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Мъжът е привлечен като обвиняем за четири престъпления - по чл. 131, ал. 1, т. 12, чл. 144, ал. 1, чл. 216, ал. 1, пр. 2 и чл. 325, ал. 1 от НК. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

На 28 септември 2021 година, около 17:00 часа, пострадалият отишъл заедно със свой приятел в градския парк в гр. Генерал Тошево и паркирал автомобила си в по алея в началото му, малко встрани от обособения паркинг. Там имало и други автомобили. На известно разстояние, но в тревните площи, бил спрял автомобила си и обвиняемият. Въпреки че също бил неправилно паркирал, Б.Б. си позволил да направи забележка на пристигналите младежи. Пострадалият му отвърнал, че и той е нарушил правилата и не взел под внимание забележката.

От репликата обвиняемият се ядосал и се спуснал към младия мъж с думите: "Сега ще го убия този!“. Хванал го за врата и започнал да го души, като го изблъскал до вратата на автомобила му и го притискал към нея, продължавайки да го заплашва. Поради това, че действията му били внезапни и напълно неочаквани, а и превъзхождал по физика пострадалия, младежът въобще не съумял да реагира, да се отбранява или да отблъсне нападателя от себе си. С помощта на свидетели, 46-годишният Б.Б. пуснал своя опонент и го оставил. Момчето побързало да се качи в автомобила си.

Последвала нова вълна на агресия, но тъй като вратите на МПС били заключени, обвиняемият започнал да блъска по тях. Успял да огъне ламарината на шофьорската врата, след което се отдалечил и оставил младия мъж. Той бил много уплашен от случилото се и подал сигнал в полицията.

Б.Б. не е криминално проявен, нито осъждан. Същият заема ръководна длъжност в Отдел "Закрила на детето“ в град Генерал Тошево и е общински съветник в града.

След внасянето на обвинителен акт по делото предстои то да бъде насрочено за разглеждане в Районния съд.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: