Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изоставен ревнивец заля интернет с порно изпълнения на непълнолетната си любовница
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:26 / 06.04.2019Коментари (0)538
©
Мъж от Мадан е заснел и създал 20 видеофайла, на които с 16-годишната тогава ученичка Р.А.К. правят полови сношения. Във видеата са заснети и блудства с момичето и похотливо излагане на половите й органи. Той обаче се размина само с наказание пробация, затова че снимал и качил в интернет порно с непълнолетното си гадже.

Срещу порно оператора бяха повдигнати две обвинения - че е създал порнографски материали и че е разпространил 2 видеофайла до неустановен брой хора в интернет и по месинджър на 3 декември 2017 г.. Ф. Д. К. е от Мадан, със средно образование, безработен, неженен и неосъждан. Пред полицаите той признал вината си. Приятелката му, която вече е пълнолетна, също е разпитана и казва, че за заснетото не е давала съгласие. След като бил уличен, мъжът изтрил всички файлове от лаптопа си, но те са възстановени от вещи лица за делото, пише Марица. В съдебна зала става ясно, че мъжът убедил момичето да се снимат, като и обещал да не показва файловете на никого.

След четири месеца обаче отношенията им се влошили и девойчето му заявило, че не иска да се среща повече с него и иска да прекратят връзката. Девойката си хванала друго гадже и това ядосало бившия й възлюбен, който й заявил, че е ще разпространи в интернет заснетите от него видеа с порно. Девойката споделила това с новия си приятел, който се срещнал с бившия и го помолил да не разпространява в интернет видеата. Същата вечер обаче изоставения любовник разпространил в интернет две видеа с порно с бившето гадже. Девойката разбрала от нейна съученичка, че в група във фейсбук има два видео файла как прави полови сношения с маданчанина. От видеата се заинтересувала и полицията и започнала проверка.

Районният съд в Мадан му наложи една година пробация и да плати разноските по дознанието от 231 лева. В полза на държавата са му отнети лаптопа "Lenovo G570" и мобилния телефон. Според магистратите, причините да снима и разпространява порно са ниското правно съзнание на маданчанина, желанието му да афишира сексуална разкрепостеност пред трети лица и ревност. В мотивите си съда заявява, че "обществената опасност на деянието е сравнително невисока, с оглед засегнатите обществени отношения, мястото, времето, начина на извършване на престъплението и обстановката, при която е извършено, настъпилия престъпен резултат. Касае се до създаването на не голям брой снимки и видео-файлове с порнографско съдържание, което е станало по време на интимните контакти между подсъдимия и непълнолетната и с нейно съгласие, като само два от създадените видеофайлове са били разпространени, поради ревност от страна подсъдимия след като е разбрал, че иска да преустанови връзката си с него".

Магистратите отчитат и чистото му съдебно минало, направените самопризнания, критичното му отношение към стореното и добрите характеристични данни на изоставения Ромео.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Абитуриентски балове
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: