Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изненада, вижте кого обвини Стоян за отпадането си от "Игри на волята"!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:14 / 30.10.2021Коментари (7)418
След оспорвана битка Стоян Димитров напусна предаването "Игри на волята: България“ и в "Събуди се“ той разказва за живота си след риалити формата, и за борбата на един полицай на и извън терена. Петдесетгодишният състезател в националния отбор по ръгби е единственият спортист в страната ни с четири шампионски титли от четири различни отбора по ръгби.

"Тъжно ми стана, когато напуснах, защото много ми се играеше. Виновен съм си сам, че отпаднах толкова рано. В племето нямаше усмивки, а напрегната обстановка. Когато водех доста в последната битка, чух Димо да казва, че Мани слага четвъртото си кубче, а аз бях сложил пето и ми оставаше само едно. Казах си, че играта за нея приключи и започнах да си представям как се завръщам и ме посрещат съотборниците ми. Това ми изигра много лоша шега. Тогава се разконцентрирах, паднаха ми кубчетата и трябваше време да вляза отново в кондиция. Това че съм отпаднал победен от Мани, не ме притеснява, тъй като съм печелил много по-важни битки и то особено когато съм играл за трибагреника и съм слушал националния химн“, разказва Стоян.

"Като цяло ме е яд, че отпаднах толкова рано, защото имаше неща, които можеше да покажа, но от друга гледна точка, съм благодарен, че този формат, без да искам, ме тества в няколко насоки. Удовлетворен съм, че разбрах, че моето тяло може да понесе всякакви натоварвания, диети и гладувания, и най-важното, че съм супер здрав“, допълва темата за преждевременното си напускане на предаването.

"Една от причините да вляза в "Игрите“ е, че имах нужда от промяна, тъй като от 31 години работя в една система. Другата причина е да покажа, че хората и над 40 или 50 години не са втора категория. Те са работоспособни и имат натрупан голям опит. Не са по-малко конкурентни от младите“, разкрива полицаят мотивите си да се включи в хитовото риалити.

"Случайно постъпих в редиците на МВР, като идеята ми беше да започна и по-късно да кандидатствам във Военно-въздушното училище. Но работата ме плени с много неща“, споделя за избора си на професия полицаят.

За уважението към полицаите

"Има три професии, на които държавата е длъжник: учителите, докторите и служителите на МВР, като тук се включват пожарникарите и полицаите. Но това зависи и от нас. Това, което правим самите ние, има отзвук в обществото. Ако самите ние не работим, не си изпълняваме задълженията и не помагаме, няма как да очакваме любовта на хората. Лошото е, че в последно време ставаме буфер между различните политически партии. Но за нас е важно да пазим законността“, изказва мнението си за статута на полицаите у нас Стоян.

Най-тежкото изпитание в живота му

"Преди години простреляха един колега от 5-то Районно Управление в едно мазе и бях свидетел на случката. Много тежко го приех, тъй като единият колега почина, а другият си изгуби слуха, но имаше късмета да оживее. Друг тежък момент беше ,когато за първи път стреляха по мен. Гледал съм много филми и ми изглеждаше лесно. Но се оказва различно в живота и всичко научено в Школата за миг се изпари. Трудно се преживяват тези моменти, но с времето си изработваш имунитет.“

"За мен "Игри на волята: България“ си беше едно връщане към детството. Обичам да играя много игри. Беше по-скоро забавление, а не изпитание. Имам много фаворити в предаването. Морунов е много добре подготвен от Бойците. От Шампионите, тъй като за мен те са такива – Борис и Андрей, а жените им, всичките са достойни. От Приключенците също имам фаворит – Статимир“, разкрива предпочитанията си за победител Стоян.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И защо не казват "СТАРТ", "НАЧАЛО" или друга българска дума, ами "екшън"??? В коя държава се намират водещите? Само не ми пишете, че форматът не е български.Гледала съм го и на други държави, всяка си използва местни думи, а не такива от езика на "братята" ХаМеРиКаНцИ.
+5
 
 
От участник във формата и то от този сезон,знам,че всичко е наредено,лансират се играчи,които ще направят интрига,битката така я избират,че да върви напред играча който са избрали сценаристите.От тогава спрях да го гледам.
+5
 
 
Това е най-нареденото шоу. Изключително манипулират чрез игрите в полза на един или друг участник или отбор. Много субективно подреждане на игри.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Конфликт Израел-Газа
Катастрофи в България
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: