Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Йотова вдигна лъскава сватба, събра политическия и бизнес елит на страната
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:59 / 09.09.2020Коментари (20)673
Сватба за чудо и приказ вдигна вицепрезидентът на България Илияна Йотова на 5 септември. Под венчилото мина нейният единствен син Марин, който се врече във вечна вярност на дългогодишната си приятелка Кристиана.

Пищното тържество, което се проведе в един от най-баровските хотели у нас – а именно комплексът "РИУ Правец", собственост на бизнесмена Валентин Златев, е коствало близо 100 хиляди лева. Почти половината от сумата младоженците пръснали за гощавката на присъстващите. Сватбените куверти с 5-степенно гурме меню, с включена нощувка в тях за гостите, които пътуват отдалеч, гравитирали около 250 лева на калпак.

Според присъстващи церемонията е била уважена от приблизително 200 души, сред които родни богаташи, представители на соцелита, приятели и роднини на булката и младоженеца. Сред присъстващите били и президентът Румен Радев и съпругата му Десислава, които обаче рано се оттеглили от купона и си тръгнали още преди полунощ. Присъствието на държавния глава се превърнало в по-голяма атракция дори от младоженците, а гостите се редили на опашка за снимка с него.

Сватбата преминала в две части.

Първо Марин и Кристиана сключили църковен брак, а след това подписали и граждански на изнесена церемония в райските градини на комплекса. Кумували им техни приятели, а кумът бил лекар ортопед, какъвто е и съпругът на Илияна Йотова – прочутият проф. Андрей Йотов. С гледка към езерото под специално изградена за тях арка, декорирана със стотици висящи цветя, Марин и Кристиана си казали "да". Бащата на булката спазил традицията и я отвел лично до олтара, а след размяната на обетите гостите се насладили и на концертна програма, изнесена от популярното трио "Тримата тенори", които изпълняват както италиански арии, така и руски шлагери – любима музика на свекървата Йотова.

После тържеството се пренесло в една от залите на хотела, където също имало специална украса – столове и маси с бял сатен и пандели, пищни вази с цветя, венци и други сватбени декорации. За по-веселата част булката сменила и тоалета си. Моделите на роклите ѝ са дело на македонския дизайнер Борче Ристовски и на българската марка "Beyond", пише още "Ретро". Сватбените рокли на твореца, известен още като дизайнерът на Галена, започват от 10 и достигат и до 30 и нагоре хил. лева, коментират запознати.

Синът на Йотова обаче останал със същия костюм, а сакото захвърлил по време на танците. По всяка вероятност големият подарък от свекървата към младоженците ще бъде екзотично пътешествие. 32-годишният Марин и съпругата му Кристиана обичат да обикалят света и вече са били в повече от 15 държави. Именно в столицата на Чехия – Прага, той коленичи пред избраницата си на 1 май миналата година, когато двамата официално се сгодиха.

Марин е завършил финанси в престижния университет Уестминстър в Англия и от няколко години работи като мениджър в един от големите клонове на Пощенска банка в София. Кристиана е възпитаничка на Нов български университет, но не се знае какво и дали изобщо работи. Двамата живеят на семейни начала от няколко години в собствен апартамент в столицата, а свекървата Илияна отдавна е одобрила снаха си и неведнъж публично е споделяла, че е готова да гледа внуче.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Радев да не е с нова скочубра...оная парцалана, отдавна не се е чувала...
+1
 
 
10к заплата без нищо да правиш така става
+3
 
 
Хората са го казали, пир по време на чума! Поне докторът да беше я вразумил, че особено по време на здравна, икономическа и социална криза парадирането не е по-ценно качество от скромността!
+1
 
 
Тя и други работи е вдигала за тези пари, мама ви крадлива и долна чукундурска!
+3
 
 
Да, така е. А за нашите деца нито детски, нито нищо. Всички да си ходят вече.
+2
 
 
ЩЕ ПРАВИ СВАДБА СЪС ОТКРАДНАТИ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ.ЧЕРВЕН БОКЛУК.НЕЩАСТНИЦА КРАДЛИВА.КРИЗАТА Е ГОЛЯМА,А ТЯ ПРАВИ СВАДБА ЗА 100 БОНА.
+2
 
 
И на тая демокрацията и е отнела доста. Детето вместо в Масква го изучила в Англия. От говорителка стигна до вицепрезидент. Ако не беше демокрацията щеше да е краварка от Сливница
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: