Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
InBet стъпва на сцената на онлайн букмейкърите
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:19 / 28.04.2022Коментари (0)294
©
Най-новият играч на онлайн терена при букмейкърите вече е тук – това е InBet. Компанията навлиза със смели крачки на родния пазар, като очакванията са тя много бързо да стане разпознаваема марка и любима част от ежедневието на всеки спортен фен, които ще преследва най-добрите оферти и големи печалби.

Името е добре познато на всички фенове на хазартните игри, тъй като Inbet присъства в страната с игрални зали и барове в няколко града като София, Пловдив, Пазарджик, Велинград, а наскоро откри и новата си зала в столичния The Mall. Сега компанията е решила да разгърне обсега си и до онлайн спорните залози и игри.

Най-новият онлайн букмейкър у нас ще предложи на своите клиенти сбор от много атрактивни промоции, стартови оферти и изкушаващи коефициенти. За "Добре дошъл“ на всеки нов член в първите три дни на стартирането на сайта, всяка регистрация ще носи за клиента отличен стартов бонус без депозит. Той ще може да бъде от пет до петстотин лева, като логично има няколко изисквания за превъртането му преди да може да бъде изтеглена сума от акаунта. Самата регистрация на платформата пък е опростена максимално, за да може всеки нов клиент да не срещне никакви трудности в процеса.  Потребителят трябва да попълни лични данни и данни за акаунта в регистрационния формуляр, като ако имате бонус код за Инбет, също можете да го въведете, когато се регистрирате. След регистрация ще е нужно да активирате профила си, като следвате инструкциите на сайта.

Важно е също след откриването на сметка да преминете процеса по верификация, тъй като Inbet е длъжен да верифицира своите клиенти, за да установи, че сте пълнолетен и можете да залагате в интернет. Самата верификация представлява снимки на документи за самоличност и разплащателната карта, която ще използвате при игра.

Що се отнася до разнообразието за спортни събития, то ще бъде богато. От Инбет са готови да ви предоставя куп интересни срещи за залагане, като освен добре познатите футбол, волейбол, тенис и баскетбол, ще откриете и възможности за игра в областта на ръгбито, хандбал, футзал и други.

Всички очакваме с нетърпение първите дни на Inbet у нас вече и в онлайн пространстово на спорните залози, като можем да бъдем убедени, че ако успеят да запазят нивото си, което поддържаха до момента, съвсем скоро ще бъдат сред лидерите в тази област в България.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Гергьовден 2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Бюджет 2024
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: