Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ицо Хазарта за кризата във властта: Каквото и да ви говорят, знайте, че става дума за пари
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:03 / 11.06.2022Коментари (0)471
©
"Каквото и да ви говорят знайте, че става въпрос за пари. Това, което стана, не е било неочаквано. Отдавна имахме индикации. Имаше хора, които от самото начало ни предупредиха, че самото участие на тези хора в коалицията е с цел да се случи именно това. Не е изненада. Отговорите са "Капитан Андреево", природният газ, касичките, които "обслужват" едни хора, а е трябвало парите да влязат в държавата." Това заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта в интервю за Нова телевизия.

"Всеки ден си задавам въпроса какво въобще правят определени хора в парламента. Отговарям си, че преследват своите цели. Или си тук, за да помогнеш на обществото, или си тук, за да помогнеш на себе си. Имам огромно уважение към Народното събрание като институция и не ми се иска да изговоря истината в този момент. А, нея я знае всеки", заяви Петров.

Той направи и своята равносметка за свършеното през последните 6 месеца в парламента. 

"От всичко това, което виждам за тази малко повече от половин година, съм твърдо убеден, че съм повярвал на правилните хора и съм взел правилното решение. Не бих стоял и секунда тук, ако усетя, че това не е така.

За хората, които твърдят, че Асен Василев и Кирил Петков лъжат, депутатът сподели, че "Крадецът вика - дръжте крадеца" е най-подходящия израз за тях.

На въпрос дали властта се справя с кризата, Петров отговори, че винаги може и по-добре.

"Избрах интересен момент да се включа в политиката. Само вулкан дето не е изригнал. И на мен ми се иска да е по-добре. С 67 от 240 в НС, който иска да дойде да пробва".

"Основното, с което се занимавам, е да помагам за образованието на деца в домове. Обикалям из страната и се срещам с тях. Повечето от нас си мислят, че тези деца имат материални мечти, а това не е така. В един от домовете имаше програма да бъде изпълнено едно желание на децата. Те поискаха да се видим и аз отидох на Бъдни вечер. Това беше най-хубавата Бъдни вечер в живота ми. Мотивирам ги да учат и да се занимават с това, което харесват.  Те имат потенциал, само някой трябва да го открие. Това, което аз правя, е да давам това, което имам", заяви той.

По темата за селфито с неприличния жест, Петров сподели, че това не е примерът, който иска да даде.

"Както казах - парламентът е място, към което трябва да имаме респект. В случая аз не го показах. Защо? Защото не може да извикаш на изслушване вицепремиер и да не го слушаш. Да грухтиш, да тропаш на масата, да викаш", допълни депутатът.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: