Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гринго: Софка е люта циганка, искаше да ме превърне в чехъл
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:51 / 01.08.2019Коментари (0)435
©
"Софка е люта циганка. Голям инат е. Сега ми е ядосана. Затова говори навсякъде, че съм я заплашвал с убийство и какво ли още не. Това е пълна лъжа. Тя още ме обича. Каза ми го наскоро даже". Това разкри пред "България Днес" бившият съпруг на Софи Маринова - Гринго. Тодор Давидов, както е истинското име на мачото от Айтос, и ромската перла се разделиха преди повече от два месеца.

Маринова твърди, че причина за развода е системен тормоз от страна на здравеняка. Според Гринго думите на Софка не отговарят на истината.

"С нея се карахме от първия ден. Удрял съм я точно два пъти - малко след като се запознахме и преди година. Не съм й чупил ръката. Това е поредната измислица. Удрял съм й само шамари по лицето. Но, пак казвам, това беше много отдавна. Разделихме се, защото тя искаше да ме промени. Аз съм мъжкар. А бившите й мъже не са такива. Софка искаше да властва над мен. Да ме превърне в чехъл. Но това няма как да се случи", обясни айтоският гларус.

Гринго не крие, че ходи на участия на Софка. Маринова се оплака, че той я преследва. Изпълнителката твърди, че ще иска да издейства ограничителна заповед.

"Мъчно ми е за нея. Обичам я повече от всичко. Обади ли ми се, тръгвам веднага. За нея ще отида накрай света. Истина е, че съм ходил да я видя по участия. Бях два пъти - веднъж във Велики Преслав и в Слънчев бряг. Но не я преследвам. На една от изявите й се приближих до нея. Целунах й ръката, поздравих Лоренцо и си тръгнах. Минути по-късно Софка ми се обади и ми каза да се върна в заведението", откровен е Гринго.

Бившият мъж на ромската перла е бил арестуван заради Софка.

"Преди две години бях в Пловдив и се скарахме. Софи се обади в полицията и те ме прибраха за 24 часа. Когато е ядосана, става друг човек. Коренна промяна от това, което я познават всичко останали", признава Гринго.

В момента Тодор Давидов не иска да се събира със Софка. Той е категоричен, че не е ядосан за обвиненията, които сипе по него. Просто иска Софи да се успокои и да забрави за скандалите.

"Тя ще се върне при мен - сигурен е Гринго. - Прощавала ми е много пъти. Още ме обича. Звънни ми през два-три дни да ме чуе. Аз също я търся. Помагам й, когато има нужда от моята помощ, въпреки че сега сме разделени", добави Гринго.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нова серия протести в подкрепа на "Мини Марица Изток" блокират АМ "Тракия"
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: