Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Футболни прогнози за дербито между Милан и Аталанта
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:32 / 24.07.2020Коментари (0)471
©
В петък вечер ни очаква вълнуващ мач от италианската Серия "А". В единствения двубой за деня, Милан приема Аталанта от 22:45 ч. на "Стадио Сан Сиро". Два от отборите в най-добра форма излизат един срещу друг, за да премерят сили три кръга преди края на сезона. "Росонерите" са в битката за топ 6, докато съставът на Аталанта е осигурил участието си в Шампионска лига.

Голяма част от футболните прогнози за това дерби ще бъдат за попадения в двете врати. И няма как да бъде другояче, след като двата отбора не спират да бележат. Тимът на Милан разби Болоня с 5:1 в последния си домакински мач, с което опроверга повечето футболни прогнози, че ще спечели двубоя. Последва гостуване на "МАПЕЙ Стейдиъм" за "росонерите" във вторник вечер. Тимът на Стефано Пиоли спечели с 2:1, с което записа трета поредна победа в лигата. Успехът изстреля отбора поне временно на петото място, преди отборите на Рома и Наполи да изиграят срещите си от 35-ия кръг.

Последните пет мача на Милан са предложили попадения в двете врати, поради което вероятността опцията Гол/Гол да бъде печеливша в мача им с Аталанта е много голяма. Гостите от Бергамо са отборът с най-добро в нападение в лигата. Аталанта е вкарал внушителните 95 гола за 35 мача през този сезон в Калчото. В същото време тимът е допуснал 44 попадения - средно по 1.26 гола на мач. Аталанта запази суха мрежа при успеха с 1:0 над Болоня във вторник, с което постигна трети успех в последните си пет мача в шампионата. Три от изминалите четири двубоя на бергамаските са предложили голове в двете врати, а цели 71% от гостуванията им са завършили с размяна на голове. Ето защо отлична прогноза за срещата с Милан е Двата отбора да отбележат гол, като голям брой футболни прогнози за днес (24.07.2020 г.), ще бъдат точно такива.

Крайният изход на мача е труден за прогнозиране

Много по-лесно е да се предвиди, че ще има попадения в двете врати в този сблъсък, отколкото кой ще спечели трите точки. Отборът на Милан влиза в двубоя без поражение в 10 поредни мача. "Росонерите" спечелиха 7 от тези срещи и ще преследват победата срещу Аталанта, за да си осигурят място в топ 6 в Серия "А". Отборът на Стефано Пиоли е спечелил 47% от своите срещи на "Сан Сиро" в лигата. Милан е седмият най-добър домакин в първенството, като в петък вечер ще се изправи срещу вторият най-силен гост. Единствено отборът на Интер е спечелил повече точки от Аталанта на чужд терен. Бергамаските са взели 36 пункта в 17 гостувания през сезона, докато Интер е спечелил 37.

Аталанта е без загуба в цели 17 поредни двубоя, така че просто не се вижда кой може да ги победи. "Синьо-черните" не загубиха дори от шампиона Ювентус на "Алианц Стейдиъм", като мачът преди десетина дни завърши 2:2. Тогава дори Аталанта бе близо до победата с голове на Дуван Сапата и Руслан Малиновски, но Ювентус стигна до точка с късен изравнителен гол на Роналдо от дузпа. Отборът на Джан Пиеро Гасперини е спечелил 59% от визитите си в лигата, като е вкарал средно по 2.59 гола на мач. Аталанта ще се опита да отбележи повече попадения от Милан, за да се поздрави с трите точки и да направи нова крачка към второто място в Серия "А". Тимът се изкачи временно на втората позиция след успеха над Болоня, като има 2 пункта аванс пред третия Интер, който е с мач по-малко. Ако Аталанта победи и Милан, то ще покаже, че е отборът в най-добра форма в Серия "А“ след подновяването на сезона, като "росонерите“ могат да претендират за същото, тъй като играят много силно в последния месец.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: