Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Фотограф без ръце получи мечтания слухов апарат
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:20 / 29.09.2016Коментари (0)287
©
След репортаж на Нова тв и последвала публикация на Blagoevgrad24.bg фотограф без ръце от Смолян е получил като подарък слуховия апарат, от който се е нуждаел. Ето какво споделиха близките му в благодарствено писмо до медията ни:

"Казвам се Надя Гаджалова и съм дъщеря на фотографа Цветан Маджаров, за който публикувахте статия със заглавието "Фотограф без ръце се нуждае от помощ".

Пиша ви, защото смятам, че е редно вашите читатели да знаят, че той вече чува благодарение на слуховият апарат, който му беше подарен.

Първо, бих искала да ви благодаря на вас като медия за гласността, която дадохте.Отправям благодарност и към екипът на Център за слуха Фонио със следните думи:

"Казват, че животът има такъв смисъл, какъвто сам човек му придаде. Днес не е лесно да откриеш този смисъл, за да реализираш целите и мечтите си. Иска се много воля и усилия. Но точно заради това проявените от Вас упоритост, духовна сила и милосърдие са безценен пример за това как може да живее човек, въпреки несгодите и трудностите. 

Защото какъв по-добър смисъл може да придаде на живота си човек от това да живее мъдро и достойно! Искам да благодаря с цялото си сърце на Люба Ангелова, една сърцата родопчанка и съгражданка на баща ми, която с инициативата си във фейсбук да помогне на баща ми отново да чува, дори и малко поне, допринесе много. 

Искам да изкажа най-сърдечни благодарности към екипа на център за слуха "Фонио" - гр. Пловдив, в лицето на Таня Стоянова, Слави Бобчев и Августина Павлова, които именно от публикацията на Люба научили за баща ми и се свързаха с нас. Обръщам се към целия екип на център Фонио: -С милосърдния жест да подарите на баща ми Цветан Маджаров - безръкият фотограф от Смолян, скъпия слухов апарат (във всеки смисъл на думата "скъп"), Вие подарихте и надежда, и вяра в доброто и човечността. 

След прекаран инсулт той изгуби и малкия процент слух, който преди това компенсираше със слухов апарат, а след това при него настъпи тотална глухота, която никакъв апарат до преди две години не можеше да компенсира. Той е изключително контактна личност и ограниченото общуване с хората много му тежи. 

Вярно е, че още не чува добре, но фактът, че чува отделни кратки думи, звуци, шума на колите и други съществени шумове, които го ориентират в обкръжаващата го среда , за нас е огромен напредък и с достойнство и вяра той ще извърви нелекия път, който му предстои. С благородната Ви постъпка, Вие върнахте вярата, жаждата и борбата му за достоен живот. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, мили млади хора, за вниманието, ентусиазма, хуманноста, човешкото отношение и големия Ви професионализъм! Бъдете живи и здрави, все така любезни и отзивчиви и нека постигате още много професионални и лични успехи!"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: