Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Фирмени връзки на кандидат-депутат от ДБ с дружеството, което бетонира плаж "Смокиня-Север"?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:01 / 07.07.2021Коментари (0)661
©
Кандидатът за депутат от "Демократична България“ Димитър Найденов, който бе народен представител в 45-ото НС, се оказа намесен в аферата с бетонирането на плаж "Смокиня-Север“. От дясната партия са забранили на медиите да публикуват безобразията на техния кандидат, твърдят природозащитниците от фейсбук групата "Да спасим Корал“. Те прилагат схема на фирмените връзки на кандидат-депутата от "Демократична България“ и снимки в своето разследване.

Ето какво заявяват от групата "Да спасим Корал“:

СМОКИНЯ-СЕВЕР. 

ОЩЕ ЕДИН ПЛАЖ, НА КОЙТО Г-Н ДИМИТЪР НАЙДЕНОВ НЕ АКОСТИРА.

Със сигурност г-н Найденов няма да иска и няма да се “застъпи" за казуса “Смокиня" и фондирания с незаконно строителство плаж насред защитена територия “Пясъчни дюни".

На плажа вече откри луксозен клуб-ресторант с всички данни за мощен инвестиран финансов ресурс. Бъдещ, вероятно силно печеливш бизнес. Клубът се казва Cavo Beach. Cavo Beach е търговска марка на Вес Трейд Груп. Собственик и управител на Вес Трейд е г-н Веселин Борисов Борисов. Г-н Борисов е собственик и управител на Бедрум ЕООД.

Същият г-н Веселин Борисов е управител и на фирма с име Колор БГ. Няколко години по-рано, в същата Колор БГ, управител е г-н Димитър Найденов.

Димитър Найденов, вече знаем, е собственик и управител и на фирма с име Зенит Комерс. Тази, която е обслужила сделката “Корал" срещу комисионна от 720 000 Евро (съдебно решение: 124/2009 г. на Административния съд - Бургас.)

Зенит Комерс и днес е съдружник с фирма Колор БГ. Колор БГ, с управител г-н Борисов, същият управител на Вес Трейд, собственик на търговската марка Cavo Beach, която се окопа на метър и половина дълбочина с около 200 бетонни пети, всяка около 150 кг. - в пясъка.

Цитираните данни и факти пораждат съмнението, че този плаж ще бъде посетен, но няма да бъде защитен от г-н Димитър Найденов. Луксозният бизнес, разположен на него е собственост на обвързани с г-н Найденов компании и лица.

Това е "новото" лице на политиката у нас. Въпреки че информацията за Найденов беше предадена на ръководството на партията "Да, България", която го издига за депутат преди последните парламентарни избори, те всички си замълчаха и той стана депутат в последното Народно събрание. След публичните ни разкрития по темата, след назначаването на служебния кабинет, едва само няколко медии отразиха казуса с Найденов, а отново партията носител си замълча, с уверението към нас, че нито една медия няма да го публикува. Както и се случи. Вероятно сега те управляват медийния пазар, щом могат да диктуват какво да излиза и какво не. Сега наблюдаваме тяхната безпрецедентна като бюджет рекламна кампания за новите избори, а нашите най-близки хора по идеи от Зелено движение, част от коалицията, мълчат виновно, устремени към жаждата за власт и депутатските си места в новия парламент. 

Всичко се повтаря, а очите на новите наследници на ГЕРБ светят като на обезумели, заслепени от жаждата за власт. 

България наистина може много повече!

Димитър Найденов е управител на Колор БГ, след това е управител Веселин Борисов, едновременно с това Найденов е собственик на Зенит Комерс и е съдружник с Колор БГ. Колор БГ са основен съдружник с Бедрум ЕООД, наред с още няколко интересни субекта в Лозенското обкръжение - "ЛАБИРИНТ 2008" ЕООД и "ТАРФА БИЙЧ" ООД.

Още по темата: общо новини по темата: 6
01.03.2022 »
07.07.2021 »
17.05.2021 »
20.02.2020 »
10.09.2019 »
16.01.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: