Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Фенове на Графа взривиха социалните мрежи след анонса за предстоящото му лятно турне
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:05 / 18.05.2021Коментари (0)866
© Plovdiv24.bg
Влади Ампов - Графа обяви 10 концертни дати на открито за лятото на 2021 година, с което предизвика бурни емоции сред феновете си. Всяка година почитателите на певеца с нетърпение очакват анонсирането на събитията, за да запазят своя билет. Най-силна беше реакцията на феновете в Пловдив, които първоначално не откриха своя град в концертния списък и мигновено затрупаха профилите на Графа в социалните мрежи с коментари и съобщения. Организаторите от "Монте Мюзик" незабавно ги успокоиха, като само няколко часа по-късно обявиха шоу на Античния театър Пловдив.

До момента датите от Grafa Summer Tour са: 22 юни – Бургас (Летен театър); 27 юни – Велико Търново (Летен театър); 28 юни – Варна (Летен театър); 15 юли – Сливен (крепост "Туида“); 18 юли – Стара Загора (Античен форум "Августа Траяна“); 19 юли – Плевен (Летен театър); 22 юли – София (Sofia Summer Fest); 11 август – Созопол (Амфитеатър) и 8 септември – Пловдив (Античен театър). Очаква се да бъдат анонсирани нови дати през септември, както и концерти в зали на есен.

През изминалата година Графа добави нов, свеж репертоар към програмата си. Певецът, който не спира да изненадва от сцената, вписа в сетлиста си колаборацията с Fabrizio Parisi & The Editor - "Prison". Тракът влезе в ротация в MTV Clubs и в плейлистите на радиостанции в целия свят. Само преди два месеца Влади Ампов представи песента "Химера“, която и към днешна дата е в топ 10 на най-излъчваните песни в българския ефир. За лятото, продуктивният музикант е подготвил две изненадващи колаборации, но все още не съобщава подробности за тях.

За силното начало на всеки от концертите от Grafa Summer Tour основен принос ще имат децата-музиканти от "Джуниър бенд". Тазгодишните финалисти в един от най-популярните телевизионни риалити формати печелят симпатиите на Графа, след като подгряват част от събитията в миналогодишното му турне. Тогава Графа открито заявява, че е един от най-големите фенове на детския духов оркестър. За да подкрепи твърденията си с факти, Графа пътува до Велико Търново и заедно с "Джуниър бенд“ записват нова версия на летния му хит "Ти грееш“. Симпатичните музиканти са ученици от СУ "Емилиян Станев" в старопрестолния град и са на възраст от 9 до 18 години. Харизматичното им присъствие на сцената завладява публиката и заразява с настроение именно заради възрастовата разлика на оркестрантите.

Лятото наближава, а заедно с него очакването за много красиви и споделени моменти, усещането за свобода и усмивки без повод под слънчевото небе. Концертите на Графа на открито със сигурност ще са важна част от лятната програма на всеки меломан. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim, а интересът към концертите е голям.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нова серия протести в подкрепа на "Мини Марица Изток" блокират АМ "Тракия"
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: