Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето кой още подкрепи Слави за "Няма такава държава"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:18 / 26.10.2019Коментари (1)462
©
Освен бивши и настоящи любовници, и роднините на Слави Трифонов са част от партията му "Няма такава държава“. По-голямата му сестра Петя е била сред делегатите на скандалното учредително събрание. Трифонова е заснета как полага подписа си, а нейни колеги от плевенската болница, в която е рентгенова лаборантка, шушукат, че може и да смени амплоато на прага на пенсионната възраст.

И досега каката на Дългия живее далеч по-луксозно от куп представители на лекарската гилдия у нас. За последните няколко години тя е обиколила почти цялото земно кълбо, а екскурзиите до екзотични острови и нечувани дестинации са нейно ежедневие. "Не знаем как ѝ стига отпуската нонстоп да пътешества“, коментират нейни колеги. Разбира се, скъпарските ваканции и круизи на Петя са финансирани от нейния брат милионер.

Тя неприкрито демонстрира лукса, в който е обгърната, като непрестанно публикува снимки в профила си във "Фейсбук“ от екзотичните си воаяжи. Въпреки възрастта си, каката на Слави смело позира по бански на фона на лазурни брегове и високи палми. Брутната ѝ заплата от 700 лева е крайно недостатъчна дори да си купи двупосочен билет за островите, на които релаксира, обръщат внимание лекари от болницата, в която тя работи.

Те издават, че Петя винаги е придружавана от съпруга си Влади, а понякога към тях се включвали синът им Теодор, както и майка ѝ Здравка. Момъкът се счита за потенциален наследник на несметното богатство на Дългия и благодарение на него той учи в престижен университет в Шанхай, посещава баровски заведения, редовно се хвали в социалните мрежи как е усвоил лайфстайла на вуйчо си, пушейки скъпи пури и пиейки марково уиски.

Каката на Слави, мъжът ѝ и синът ѝ обитават луксозно обзаведен апартамент в Плевен, а че разполагат с пари, си личи даже по стила им на обличане. Когато не са с лекарски униформи, роднините на Трифонов са изтупани от глава до пети с дрехи на известния дизайнер Филип Плейн – заклет любимец и на чалгаджията. За моделите му са характерни камъните, кожите и емблемите на черепи, а за справка показва, че тениските на марката струват по 750 евро, а якетата – по 8 хиляди евро, допълват още от "Ретро.бг".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ПОЕМА ЗА ИРИНА БОКОВА Ирина-богинята една за всички времена. Ирина "звездите" си ги нареди други пък ги разреди. Тя уредите взе да ползва,за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари други пък ги разтовари,за да уреди всичките беди на планетата Земя. Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2014). Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията и полицията, лекари и граждани, институции.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: