Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Една зодия трябва много да внимава на пътя
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:49 / 15.06.2021Коментари (0)524
©
Дневен хороскоп за 15.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Предстои ви неочакван от вас, неблагоприятен и изпълнен с напрежение ден, подплатен и с влиянието на ретроградния Меркурий. Не са изключени провокации, създаващи повод за конфликти с хората от деловото ви обкръжение, ако сте на вашето работно място. Не пътувайте. Независимо от нежеланието ви да работите активно, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. Избягвайте новите запознанства. В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани.  

ТЕЛЕЦ

Възвърнете си увереността и спокойствието. На работното ви място сте  спокойни и уравновесени, но можете да избухнете неочаквано, заради ретроградния Меркурий Обърнете внимание на всичко, отнасящо се до бизнеса ви, ако искате да си гарантирате успех. Ако имате желание да прекарате вечерта извън дома си излезте с ваши приятели. Не критикувайте половинката си, защото така наранявате и засилвате гнева й. Усеща вашето отдръпване, и изпитва страх да не се окаже във ваша зависимост или пък да остане без вас. Допуснете ли отдалечаване, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не изясните отношенията си. 

БЛИЗНАЦИ

Изненадват ви неочаквани промени, свързани и с обрати във финансовото ви положение, които няма да ви харесат, особено ако не спазите забраните и изискванията на ретроградния Меркурий. Вслушвайте се в съветите на колегите си, за да избегнете финансовите загуби. Не допускайте зависимост от своите партньори. Не забравяйте хората, които са ви помагали. Не уговаряйте романтични срещи, защото последствията могат да са неочаквани. Време е несемейните да помислят за създаване на семейство. Семейните представители на знака могат да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

РАК

Денят ви обещава спокойствие, ако си наложите умереност и търпение и се съобразите с ретроградния Меркурий. Хората около вас са сговорчиви и ви изслушват внимателно. Ще получите подкрепата им, чрез която можете да осъществите всички си планове за деня. Внимавайте със запознанствата, защото сте склонни да допускате в живота си неподходящи хора. От сутринта ви е обзела ревност и съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. По-добре поговорете с тях. След разправията през деня не се надявайте, че ще имате приятни сексуални изживявания. По-добре ги отложете.

ЛЪВ

Бъдете внимателни на пътя, ако сте зад волана, защото Меркурий е ретрограден. Общуването е затруднено и глобата ви е гарантирана, заради вечното ви желание да спорите. На работното място успехът е с вас, ако не допуснете разправии. Новите ви идеи, разговорите, повлияни от мечтите ви, свързани с подобряване на финансовото ви състояние, няма да са резултатни. Липсата на хармония в семейните отношения ви пречи да надмогнете гордостта си и да се извините. Любимите ви хора страдат от отношението ви. Ако се отдадете на романтични мигове и сексуални наслади, ще поправите стореното и ще си възвърнете любовта на половинката. 

ДЕВА

Без много усилия осъществете идеите си, дори и при ретроградния Меркурий. Новите предложения ви обещават големи печалби, особено ако са свързани със строителство, търговия, а и ако сте се отдали на творческа дейност. Осъществете замислените цели чрез прилагане на нови методи и чрез привличането на нови партньори. Днес е време да решите дали да продължите живота си с интимните си партньори. Преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако ви предстои раздяла, защото след това ще съжалявате. 

ВЕЗНИ

Във ваша полза е да сте отговорни към себе си, но и към действията си и да не очаквате чудеса през този месец, които да ви съпътстват и през следващите, особено при ретроградния Меркурий, ако не работите днес и не подготвите за подпис след 23 юни договорите, които ви очакват. Никой няма да ви покани специално през следващите дни. Интимните ви половинки трудно ще забравяте, че сте ги наранили и трудно ще спечелите отново тяхното доверие. Сторете го още днес. Няма да се сещате за личните си отношения, които трябва да разгаряте със секс и с това ще предизвикате ревността на половинката си. 

СКОРПИОН

Стабилизирайте постигнатото и не прекалявайте с настояванията си да получите похвала, която не сте заслужили. Не критикувайте. Меркурий е ретрограден. Няма смисъл да се стремите упорито и безсмислено към активни занимания. Вникнете в новите си задачи, за да сте спокойни и да поставите началото им пред следващата седмица. Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени. Днес може да ги споделите с обекта на любовта ви. Не бързайте вечерта да се отдавате на сексуални удоволствия, ако партньорът ви не е подготвен за тях. 

СТРЕЛЕЦ

Предстоят ви поредните разговори за разрешаване на съдебни спорове, но ви съветвам да не ги провеждате днес, а и все още продължава ретроградното движение на Меркурий. Няма да срещнете разбиране от никого и ще се притесните, въпреки че сте правата страна. На работното си място сте в непрекъснато противоречие с всички. Радвате се на вниманието на противоположния пол. За съжаление запознанството е разочароващо. Следобед ви очаква романтична среща и хармонични отношения в семейството. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чара си.  

КОЗИРОГ

Начинанията ви са обречени на провал и заради ретроградния Меркурий. Трудностите са породени от вашите необмислени действия. Разсеяни сте и вредите и на себе си и на колегите си. Осъзнайте причината за грешките си.  Ако имате собствен бизнес, се откажете от сериозните делови разговори и подписване на договори. Не са изключени проблеми в личния живот. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания. 

ВОДОЛЕЙ

Денят е много добър и успешен за всички, които са заети с творческа професия, но изисква внимание заради ретроградния Меркурий. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си отношения, но без да проявявате агресия. Не бива да се опитвате да тръгвате в нова посока, само защото някой ви е ядосал. Бъдете отговорни към задълженията си. Жените да се подготвят, че новото им романтично увлечение ще е разочароващо. Ако сте семейни внимавайте, защото ще си създадете проблеми. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимите си хора за сексуални удоволствия, които ще ви се отразят добре. 

РИБИ

Днес сте с променливо настроение, а Меркурий продължава да е ретрограден. Породено е от несигурност, дали сте взели правилно решение за професионална промяна. Нямате причини за безпокойство, ако заплащането е по-високо, но проверете отново условията. Успехът е с вас. Деня ви изненадва с неочаквани финансови постъпления. Вечерта отново са възможни проблеми в семейството, заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревността си. Ако сте намерили своята половинка и се радвате на тихото си щастие, очаквайте удари от неприятели, които завиждат на сексуалния ви живот.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: