Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Една зодия ще остане разочарована днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:26 / 05.07.2021Коментари (0)407
©
Дневен хороскоп за 05.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова

ОВЕН


Трудностите по пътя към успеха изискват да запазите спокойствие. Очаква ви успешно разрешаване на  делови проблеми, които тегнат над вас и ви пречат да работите активно. Ще ви зарадват приходи. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Предпазвайте се от конфликти с любимите си. Не съсипвайте възстановената хармония в отношенията си. Създайте си приятни емоции, отдайте се на интимни мигове и желани сексуални удоволствия с любимите си.

ТЕЛЕЦ

Предстоят ви няколко делови срещи. Предложенията, които ви отправят ваши познати, са примамливи и ви обещават професионален възход. Обсъдете ги с вашия адвокат и едва тогава вземете решение. По-добре отложете подписването на финансови документи или сключването на банкови и финансови сделки за другата седмица. Вечерта не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при любимите си. Ако сте прекалено обсебени от професионалните си проблеми и говорите само за тях и в леглото, сексът няма да ви достави удоволствие.

БЛИЗНАЦИ

За пореден път сте разочаровани заради неочаквани професионални обрати. Ако сте внимателни, ще успеете да избегнете сериозните финансови загуби и да съхраните стабилността си. Неочаквани събития ви гарантират признание и ще събудят желанието на неприятелите ви да ви навредят, но вие сте впечатлени от постиженията си и не им обръщате внимание. Не се надявайте бързо да изгладите недоразуменията,  възникнали без причина още сутринта, между вас и интимната ви половинка. Причината за липсата на желание за сексуални удоволствия се крие и във вашето поведение, което трябва да промените.

РАК

Пътувайте и проведете уговорените деловите срещи, които отложихте преди седмица заради липса на свободно време. Анализирайте действията си и бъдете внимателни в думите си. На спокойствие, ако не пътувате или когато се приберете въведете в ред личната си и служебна документация. Неразбиране, проявено от колегите ще ви попречи да вървите напред. Отношенията с любимите ви се успокояват. Пазете се да не обидите някого с необмислените си думи. Ако имате желание да си доставите приятни интимни удоволствия, сексът ще ви се отрази добре.

ЛЪВ

Стабилизирайте постигнатото на вашето работното място, въпреки че искате да поставите ново начало, за което още не е настъпил подходящия момент. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си, преди да обмисляте нови проекти. Очаквайте приходи. Не е изключено да ви изплатят неочаквано големи хонорари. Личният ви живот изисква да промените поведението си и да се грижите повече за интимните си отношения. Не са изключени прояви на ревност, мили дами. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза. Причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

ДЕВА

Заради проявена некоректност от ваша страна сте заслужили гнева на колегите си, който очаквано, защото помните какво сте пропуснали, ще се стовари върху главите ви около обед. Постарайте се да се извините и да изясните причината за необмислените си действия. Предстоят ви промени, заради неочаквани делови контакти. Няма да бъдат печеливши и успешни за вас. Днес е време задължително да хармонизирате семейните си отношения. Не пропускайте да се насладите на интимните мигове. Сексът ще ви достави взаимна наслада, ако имате до себе си любими хора. 

ВЕЗНИ

Не взимайте крайни решения, за да избегнете грешките. Избягвайте срещи с непознати, кандидати за ваши делови партньори и не приемайте предложения им за инвестиции, дори и да са близки с ваш колега. Сами си създавате проблеми на работното място и ще се справите трудно с тях, лишавайки се от уважението и подкрепата на колегите си. Ще откриете своята половинка, ако все още не сте я срещнали. Ще се влюбите от пръв поглед. В интимните отношения очаквайте проблеми. Сексът с новите ви партньори е позволен, ако сте се уверили в чувствата им.  

СКОРПИОН

Промените са във ваша полза, ако сте предпазливи и умерени и не бързате да им се противопоставяте. Имате възможност да изградите стабилна основа за бъдещи професионални и материални успехи. Ще се чувствате изпълнени с енергия и шанс да разкриете заложбите си. Денят е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Денят благоприятства създаване на семейство, установяване на хармонични семейни отношения. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако контролирате чувствата си и не сте заядливи в леглото. 

СТРЕЛЕЦ

Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си, защото може да се окаже във ваша вреда и да ви измамят с неспазени обещания. Поискайте потвърждение от бъдещите си началници, че ви дават обещаното по-високо заплащане, за да имате тази важна за вас писмена гаранция. Ако не го направят, се откажете от промяната. Анализирайте внимателно постъпките си и ставащото на работното ви място. На жените предстои романтична среща. Общуването ви с любимите ви е заредено с много положителни емоции. Зарадвайте интимния си партньор с красив букет и шампанско. Сексът ще ви освободи от напрежението.

КОЗИРОГ

Готови сте да рискувате, без да се замисляте над последиците. Желанието ви да постигнете материални успехи може да се превърне в причина за загуби, заради обещание за необмислени инвестиции, за които още днес ще съжалите. Въпреки, че денят носи шанс за материални успехи, отложете подписването на финансови документи и сключването на финансови сделки. Вечерта се приберете у дома и се пригответе за романтична среща. Влюбените да споделят чувствата си. Сексуалният ви живот изисква да сте по активни и да не се притеснявате от разнообразието, което е приятно на любимите ви.

ВОДОЛЕЙ

Липсата на добро настроение ще ви попречи да се справите със задълженията си на работното място. Трудностите са преодолими като се заемете със задачите си, но на първо място завършете изостаналите до степента на възможното. Ако решенията ви са свързани с професионалните ви планове, ще си спестите грешките, но не бъдете прибързани. Намерете най-краткия път към сърцата на хората, в които сте влюбени и споделете чувствата си още днес. Сексът ви доставя удоволствие, ако е взаимно желан. Ако сте семейни не изневерявайте, защото ще ви разкрият.

РИБИ

Липсата на разбирателство на работното място блокира желанието ви да се заемете със задачите си. Не рискувайте и не се впускайте в ненужен спор с вашите колеги. Прибързаността е във ваша вреда. Запазете спокойствие. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Не си мислете, че любимите ви ще гадаят какви чувства изпитвате към тях. Рискувате да ги отдалечите. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте склонни да проявявате агресия в леглото, нетипична за вас, мили дами, която няма да се хареса на интимната ви половинка.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: