Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Една зодия се надява на чудо днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:38 / 06.01.2022Коментари (0)453
©
Дневен хороскоп за 06.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Справяте се със задълженията си с лекота, но е от значение да приключите с битови проблеми. Не ги пренебрегвайте. На работното си място, отхвърлете задачите си до обед. След това се заемете с начинанията, ако не са импулсивни, защото Меркурий е ретрограден и не допуска необмислени действия. Очаквайте финансови постъпления, но и липса на  успех в деловите разговори. Осъзнайте собствените  грешки. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, партньорът ви ще спи на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не се подавайте на емоцията, за да не развалите отношенията си с вашите колеги. Денят позволява отлична изява на работното място, дори и ако се опитват да ви пречат и да ви разсейват. Бъдете предпазливи в обещанията, свързани с работата ви и при съставянето на дългосрочни планове, въпреки че успехът е с вас. Запознанствата ви са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. 

БЛИЗНАЦИ 

Във ваша полза е да планирате така този ден, че да не се преуморявате. В противен случай рискувате да се провалите заради разсеяност и допуснати грешки. Професионалните ви задължения може и да изискват да се заемете с работата си незабавно, но може да ги прехвърлите на вашите колеги. Не пътувайте! Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на партньора си. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове. 

РАК

Денят е изтъкан от напрежение, но ви дава възможност да прецените, кои са истинските ви приятели и на кои ваши колеги можете да се доверите. Бъдете внимателни в действията си и успехът е с вас. Не налагайте мнението си с агресия. Спокойният тон ще направи на околните по-силно впечатление. Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа потискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение. 

ЛЪВ

Очертават се важни срещи, които е редно да проведете, и на които сте длъжни да говорите уверено. Очаквайте да ви се обадят делови партньори. Натоварени сте с много работа, но имате възможност за добри приходи. Ако се наложи да разговаряте с началниците и колегите си, запазете спокойствие. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот, само защото сте решили, че не сте достатъчно чаровни и привлекателни. 

ДЕВА

Успехът е с вас, въпреки трудностите, с които се сблъсквате. Замислете се над проблемите, свързани с професионалните ви планове и ги отстранете. Избягвайте разправия  с колегите си, само защото са решили да са заядливи. По този начин не печелите власт или подчинение. Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор. Семейните да не мъстят на партньора си с изневяра и секс с непознати партньори. 

ВЕЗНИ

Отношенията ви с вашите колеги, близки и съседи са хармонични. Не ви съветвам, ако все още съществуват недоразумения агресивно да доказвате правотата си. Няма как да сте сигурни, че ако се подадете на нечии увещания да предприемете начинания, те ще са успешни заради странична подкрепа. Разчитайте на себе си. Склонни сте да вините партньора си за липсата на хармония в отношенията ви. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове. 

СКОРПИОН

Натоварени сте с много работа. Въпреки това ще се справите със задълженията си. Подкрепете ваш възрастен роднина и с негова помощ ще увеличите личните си доходи. Възникналите проблеми ще ви наложат да реагирате веднага. Не подценявайте добрата организация и дисциплина на вашето работно място. Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили чувствата си. 

СТРЕЛЕЦ

На работното си място не бъдете прекалено активни, но може да прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис през следващите дни. Отделете време за себе си и вечерта си останете у дома. Имате право както на почивка, така и на посещения и гостуване на ваши приятели, което ще ви освободи от напрежението. Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимния ви партньор със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили. 

КОЗИРОГ

Ако в този ден решите да разчитате на чарът и умението си да общувате печелите нови приятели. Имате възможност да подобрите финансовото състояние и обществената си позиция, но с разум, а не с емоция. Ако сте създали проблеми на работното място, промените, които предприемате, са за ваше добро и не допускат колебание. В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятелки, отказвайки се от сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Справяте се отлично от сутринта, въпреки че никак не ви се работи, а професионалните ви успехи ще станат причина за клевети от страна на вашите колеги, но и за компромиси от ваша страна, защото сте ги предизвикали. Приятната новина е, че благоприятните промени, започнали днес, ще ви следват през цялата седмица. В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс. 

РИБИ

Във ваша полза е да се усамотите и да направите оценка на постигнатото. От значение е да осъзнаете собствените си грешки и да ги отстраните. Ако сте достатъчно предпазливи и се вслушвате в съветите на вашите колеги, може да ви изненадат с предложение за допълнителна работа и последващи удовлетворяващи ви приходи. Не пропускайте да се приберете  навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: