Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Джипита изхвърлят ваксини в коша и после издават сертификат?!
Автор: Цвети Тончева 16:04 / 07.09.2021Коментари (48)439
©
След информацията, че лекар от здравен център в Гърция е издавал фалшиви сертификати за ваксинация на познати и приятели, не закъсняха и подобни твърдения за Пловдив.

В групата "Ваксини“ във Фейсбук се разпространи твърдение, че в Пловдив има джипита, които хвърлят ваксините в коша и след това издават сертификат.

"Антиваксъри познати вече имат сертификат за ваксина“, твърди млада жена. "Тъп народ сме и такъв ще си останем. Вече в Пловдив това е масово“, казва тях.

Не закъснява и потвърждение от друг ползвател на мрежата:

"Потвърждавам за Пловдив. Похвалиха ми се, че 400 лева струвал сертификата. Искали са им ги за работа. Някои големи фирми в Пловдив директно си казват, че неваксинирани не вземат на работа. И са прави. Това са огромни колективи, с три сменен режим на работа, с голямо производство. Не могат да си позволят болни работници. При тях има драконовска дисциплина. В голям мебелен магазин също всички служители задължително трябва да са с ваксина. Писах под поста на МЗ онзи ден да обърнат внимание и да правят проверки и след 1 минута Фейсбук ме блокира за 24 часа. Значи са наясно и следят всички коментари. Добре дошли в Булгаристан!“, казва жената.

Други споделят, че по света също има такива случаи на фалшифициране, даже и в западния свят. "Просто си мисля дали и те така правят със самата ваксина, поне да ги препродаваха и някой да се възползваше от тях...“, коментират още.

Ето ви и още мнения:

"Лошото е, че освен разкази на такива псевдо-ваксинирани, други доказателства няма. Ваксината е излята в мивката, сертификатът е съвсем легитимен, и със скрита камера да бъде записан този, който го прави, пак няма да го приемат властите. То това си беше практика и от преди с детски ваксини - хвалещи се майки, невъзможност за доказване“.

"Такива лекари трябва да се докладват, да бъдат осъдени и глобени за измама с фалшиви сертификати“.

"Скоро наистина ще спрат да ни признават сертификатите, това е някакъв кошмар! Може ли да са толкова малоумни българите?“

"Ако осъдят само двама-трима лекари, издаващи фалшиви сертификати и циркът ще свърши. Ама някой трябва да ги докладва на прокурор и после съдът да си свърши работата. Ето, че пак ще опрем до правосъдната система. Другото е само ала-бала. Съжалявам, че нямам такава информация. Всички лекари и зъболекари, които познавам са отдавна ваксинирани, освен един заблуден хомеопат, антиваксър.“

"Това е следствие от манталитета на българина. Такъв е. Не може да го промениш. Ганьо учи уроците си по трудния начин. Да живее естественият подбор!“

"Аз пък днес научих, че братовчед ми и жена му са се сдобили със сертификат от лекарка, която (дръжте се сега да не паднете) ги е предупредила, че не може да го ползват, ако летят със самолет, защото на летищата ги сканирали (не сертификатите, а хората) и щели да разберат, че е фалшив, защото им ги няма чиповете. Да се смееш ли, да ревеш ли?“

"За да не плащат за тестове и за да са децата им в детските градини масово чувам как търсят да си купят сертификат. Във Варна вървели около 500 лева. Хората заем ще изтеглят само и само да не се ваксинират. Чух как коментират, че ваксините водели до стерилитет. Значи, тези хора не слушат и не четат какво казва СЗО, а някой си сульо казал мнение..!“

"Тези хора пътуват в самолети и са потенциално опасни за заразяване на пасажерите“.

"За съжаление познавам две семейства, които имат фалшиви сертификати“.

"Не съм съгласна с този пост за Пловдив! Определено клеветите лекарите, тъй като всички тук са стриктни!“

"Вече е дотолкова масово и дори престижно, че като споделим, че сме ваксинирани и отсреща ни отговарят: ама не наистина, нали? И аз пак повтарям, ченаистина сме ваксинирани, но те отново: Да, де, с излята, а не поставена ваксина?.... Наистина не знам как стигнахме до тук... "

Още по темата: общо новини по темата: 11865
28.03.2024 »
26.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
22.03.2024 »
предишна страница [ 1/1978 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не мога да повярвам, че с всеки изминал ден хората се делят все повече и повече на ваксъри и антиваксъри. Псувни, клетви, закани....пази боже. Този ковид ви е промил мозъците. От сайта да забранят коментарите за известно време, че се напрягам само,като чета глупостите на хората. Някои даже са абсолютни олигофрени!
-1
 
 
"Тези хора пътуват в самолети и са потенциално опасни за заразяване на пасажерите“ Доколкото знам, никоя от ваксините срещу ковид не е стерилизираща Т.е. не гарантира че няма да се заразиш, разболееш и предадеш вируса и на някой друг. В такъв смисъл ваксинираните не са ли също (толкова) опасни, колкото и неваксинирените?...
-3
 
 
Така трябва ! Един Лекар, който е положил Хипократова клетва, дори в разрез на правилата е длъжен да се опита да защити пациента. Тези лекари са истинските хуманисти.
-2
 
 
Когато докажете ,че ваксините дават шанс и имаш антитела дайте срок на действие и всички ще се надупчат.Когато всеки ден излизат данни ,че ваксините не действат на Делта и новите варианти ще е до тук.
-5
 
 
Пак ви напомням, простаци - антиваксъри ,че ще мрете масово!Статистиката в света е неумолима - ще мрете!Слагайте ми минуси,после аз ще ви слагам цветя!Знаете къде!
+3
 
 
Аз не съм ваксиниран няма и да го направя...но не разбирам защо както аз не съдя хората затова че са избрали да поставят ваксина, и вие не спрете да ни съдите.Това дали да си сложа ваксина или не, е мое лично право и решение по закон.Не съм антиваксър спазвам всички мерки и указания на властите но пак казвам НИКОЙ не може да ме накара да си сложа ваксината , другото е фашизъм в истинския смисъл на думата,затова не обсипвайте другите като нас с епитети и всякакви крайни определения ние сме хора като вас и имаме право на избор...бъдете здрави!
+1
 
 
аз както и много мой приятели също сме така ваксарите и да се редят за пета доза хаха
+4
 
 
Една жена казала нещо си на пазара, ама не е ясно кой какво чул и кой какво разбрал! А на всичкото отгоре и заглавието внушава, че казаното е факт, макар и с питанка. Подобно внушение набеждава пловдивските лекари, че масово са престъпници и е равносилно някой да каже, че пловдивските лекари инжектират пациентите си с циан калий!
0
 
 
Познайте коя ще е другата класация, която ще оглавим много скоро - умрели от ковид с ваксина! Ще трябва да идват да правят разследване чуждите фирми как така, мисля, че по последни статистики сме около 5% от умрелите са си поставили ваксина - ДА АМА НЕ! Иначе лекарите може ги хванете по точно това.....като на един почнат да му мрат фалшиво ваксинираните ...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: