Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Джамбазки: Радев вижда своето бъдеще като министър-председател
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:13 / 26.07.2020Коментари (0)2067
© БГНЕС
"Нуждата от промени беше очевидна, гневът на протестиращите изисква такива промени. Надявам се да са добре обмислени и да няма повече за този мандат. Имам лична симпатия към Младен Маринов, мисля, че е отличен професионалист". Така започна интервюто си пред Канал 3 евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

"Никога не ми е хрумвало да е бил под влияние на ДПС. При всички положения е добър професионалист, минал по цялата стълбица. Скандалите около политическите акции му костваха поста. Хора, които довчера казваха, че да развяваме знамето е Байганьовщина, сега го правят, играят хора. Надявам се повече хора да се сетят за националния трибагреник. Огромната част от хората, необвързани с партии, искрено развяват знамето", коментира той.

"Трябваше да се позволи на първите, заявили протест в "Росенец", да си го проведат, другото беше провокация. Цялото напрежение в коалицията идваше от това, че ГЕРБ предпочитаха да работят с ДПС, например доброволните отряди. С министър Горанов сме имали много политически сблъсъци, но не са имали нищо общо с ДПС", сподели Джамбазки.

 

"Атака" вече са в опозиция. Поне така се държат. Да изкара мандата си коалицията ще е добре за държавата, но не и за коалицията. Пред БНТ бяха политическите провокатори, не другите от протестите. Имаше активисти на "Да, България", които твърдят, че когато замерят жена и я наричаш по определен начин, е правилно", заяви евродепутатът. 

 

"Без всяко съмнение искат да представят протеста като про "Да, България", има техни напъни и на президента да създаде негово крило, има отломки нищожни и от някогашното БСП – Мая Манолова и други. Опитват се да овладеят протеста, но нека застават с имената си. Октомври, ноември, декември протестите ще бъдат социални", каза още гостът.

 

"Няма да има пари за пъдпъдъчи яйца, ще има сътресения в цяла Европа. Би било неразумно да хвърлим кърпата, тази чаша трябва да се изпие до края, би било предателство към избирателите, не можеш да участваш в управлението само когато е цветя и рози. Непочтено би било и не е в стила на ВМРО", допълни той.

 

"Национализмът не е запазена марка. Който успее да формулира национални тези добре, той ще получи подкрепа. Не виждам конкуренция в протестите, а опоненти. Те искат излизане от ЕС, промяна на Конституцията, легализиране на гей-браковете", разкри зам.-председателят на ВМРО. 

 

"Според мен Румен Радев вижда своето бъдеще като министър-председател, но зависи кога се проведат изборите", смята Ангел Джамбазки.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нова серия протести в подкрепа на "Мини Марица Изток" блокират АМ "Тракия"
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: