Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Довечера времето се обръща, приближава ни циклон!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:40 / 07.10.2020Коментари (0)375
© Plovdiv24.bg
След обяд от запад облачността ще продължи да се увеличава и до вечерта на много места главно в Западна и Централна България ще превали. Ще духа слаб, в Югоизточна България умерен южен вятър. Максималните температури ще бъдат между 22° и 27°, по-високи в Югоизточна България до 30°.

През нощта започналите от запад валежи ще обхванат почти цялата страна. На места в северозападната половина ще са значителни. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили, най-късно утре сутринта в източните райони. През деня ще бъде облачно, в повечето райони – дъждовно.

На места в Източна България валежите ще са интензивни и придружени с гръмотевици. В Дунавската равнина, откритите планински райони и западната част на Горнотракийската низина вятърът ще е силен, в останалите райони – предимно умерен. С него ще нахлува студен въздух, температурите ще се понижават и към 15 ч. ще са между 13° и 18°.

В петък от запад облачността ще се разкъса, на изток ще остане облачно и все още с валежи; има повишена вероятност за значителни количества в Североизточна България. Ще остане ветровито и хладно, с тенденция към вечерта северозападният вятър да започне да отслабва. В събота над по-голямата част от страната облачността ще намалее до предимно слънчево. Вятърът ще отслабне и в много райони ще стихне.

В неделя и понеделник ще остане предимно слънчево. Сутрин на места в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска облачност, които в отделни райони ще се задържат до около обяд. Сутрин ще бъде сравнително хладно, през деня, със слаб вятър от южна четвърт, бавно ще се затопля и дневните температури ще достигнат до 20°-25°. По-късно в понеделник вятърът ще се ориентира от изток-югоизток, във вторник - от югоизток и ще се усили.

В Източна България преди обяд ще бъде с ниска облачност, от която е възможно да преръмява. От запад облачността ще се увеличи и вечерта и през нощта срещу сряда от запад на изток на места, повече в Южна България, ще превали. В сряда облачността ще се разкъса и ще намалее. Вятърът ще отслабне и през нощта и сутринта временно ще е северозападен, през деня в повечето райони ще стане източен. Дневните температури слабо ще се понижат.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: