Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Доброволци се нахвърлиха срещу бащата на 12-годишния Александър
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:22 / 16.11.2022Коментари (0)242
©
Доброволци подозират бащата на изчезналия Сашко - Александър Цветанов, че е замесен в мистериозното потъване вдън-земя на момченцето. В канала Zello започна да тече съобщение вчера следобед: "Детето да се търси живо или мъртво“. Това проказа проверка на "Телеграф“.

В канала в Телеграм и в групата "Да намерим Сашко“ във Фейсбук хората твърдят, че именно бащата стои зад изчезването, а някои дори стигат по-далеч и твърдят, че той го е ликвидирал.

Малко преди полунощ в понеделник пък жена, която живее в района на профилакториума, подаде сигнал на тел. 112, че камерата на дома й въобще не е снимала колата на Цветанов в петък. От МВР не коментираха нищо за бащата, но потвърдиха, че на нито една камера от Перник и околността не се вижда момченцето. 

Агресия 

Десетки доброволци завардиха автомобила на Цветанов през нощта вчера. Хората започнаха да го питат крие ли нещо и той ли е виновен.

На свой ред Александър отговори, че не го интересува дали е "в затвора или на свобода“, но никога няма да спре да търси момченцето си.

"Разберете ме, аз няма да спра да го търся“, каза видимо притесненият Цветанов. Той беше критикуван и защо дава локации на доброволците да търсят - като гробищата и манастири, след което ги трие от стената си във Фейсбук. Мъжът едва успя да се спаси от бой и продължи с търсенето. Той беше критикуван и защо вярва на врачки и баячки, които дават различни информации и до момента всички те са неверни. 

"Нощта бе направен пореден сериозен обход от доброволци! Дотук добре... По стечение на обстоятелствата при обхода бях в една кола с бащата на Сашко. Потресен съм от реакцията на хората към него! Дърпат го, заканват му се, упрекват го, за малко и голям пердах да отнесе. Приканвам всички за спокойствие, защото от това напрежение полза няма! Да, бащата на Сашко направи по мое мнение последните 36 часа куп грешни ходове и това изнерви доброволците (вкл. и мен, който съм редом до него), но не това е начинът да се реши проблемът с тази агресия!", написа в профила си Марио Антонов, който е сред най-близките приятели на Александър. 

Мотори  

Мотористи и фенове на кросовите двуколесни от вчера също са на терен редом до полицаи, спасители и служби и обикалят гористите местности. От пернишката полиция обявиха, че разширяват и периметъра на търсене. В самия град също се засилва присъствието на униформени.

Още по темата: общо новини по темата: 73
19.11.2023 »
18.11.2023 »
26.09.2023 »
25.09.2023 »
11.01.2023 »
20.12.2022 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: