Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Деви, претоварени сте, Скорпиони, не прекалявайте с претенциите
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:44 / 20.05.2021Коментари (0)380
©
Дневен хороскоп за 20.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Разногласия заради прекаленото ви настояване да говорите с вашите колеги са причината да сте без настроение сутринта. Желанието ви да разчиствате сметки с неприятели създава напрежение на работното ви място. Печелите неприязненото отношение на колегите си. Денят е неблагоприятен за търговците. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните отношенията с интимната си половинка. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви създадат незабравими изживявания.

ТЕЛЕЦ

Стига да поискате ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно от очакванията ви. Не избързвайте и не критикувайте. Изслушвайте съветите на вашите колеги. Очаква ви напрежение в личните отношения. Търсете правилните решения за проблемите на вашето работно място. Ново запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

БЛИЗНАЦИ

Бавите настъпването на очакваните положителни промени, заради лошото си настроение. Следобед се успокойте и ще жънете успехи.  Притеснени сте и без желание за работа. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате сами. Не взимайте важни решения по финансови въпроси. В семейството назрява конфликт, свързан с децата ви. Избегнете го навреме. Не се отказвайте от сексуалните преживявания, но не рискувайте да правите секс със случайни партньори.

РАК

Денят е благоприятен да уговорите делова среща. Ще се справите с всички изостанали задачи, ако решите да останете на работното си място. Не разчитайте на помощ. Работете с по-голямо натоварване. Търпеливо приемайте неприятности, защото и при ретроградния Меркурий са преодолими и незначителни, но ви изнервят. Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си хора, които ви очакват. Откажете се от намерението да създадете романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Обмислете деловите разговори, от които зависи реализирането на вашите планове. Подгответе документите, които искате да поднесете за подпис на ръководството. Изненадайте ги с новите си предложения. Ще се изявите отлично на работното място. Всичко с което се захванете ви носи положителни резултати. Очаква ви лично щастие, което не трябва да пропускате, заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.

ДЕВА

Претоварени сте със задачи заради очакваните финансови успехи. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Успехът може да се отклони от пътя ви най-неочаквано по ваша вина. Не бягайте от поетите отговорности. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого. Не разчитайте, че новите ви романтични запознанства ще се превърнат в трайни. Не изневерявайте, ако вече сте създали семейство. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални наслади със случайни партньори, ще изживеете разочарования. 

ВЕЗНИ

Имате възможност да разширите кръга на своите делови познати, да се срещнете с нови хора и да подновите стари познанства. Въздържайте се от пътувания.  Неочаквана хубава новина ще промени плановете ви за деня. Ще възникнат конфликти с партньорите ви заради липса на желание за компромис. В личните отношения ще имате проблеми, заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас.  Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

СКОРПИОН

На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Харчете с мярка. Днес сте разсеяни и изобщо не ви се работи. Готови сте да изоставите професионалните си задължения. Стабилизирайте постигнатото и направете преоценка на действията си. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза, но причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

СТРЕЛЕЦ

Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Не разчитайте на късмета си при разговори, свързани с професионалните ви цели. Денят ви обещава големи промени в живота. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради различие в мненията. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си хора с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

КОЗИРОГ

На работното място се справяте отлично, ако не се притесните от новите си задължения. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си, дори и ако сте в правото си. Общувате с напрежение и не преценявате думите си. Денят е благоприятен за творците и писателите. Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения. Бъдете подготвени. Вечерта се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимната ви половинка. 

ВОДОЛЕЙ

Ненужни детайли, водещи до недоразумения на работното място, могат да ви отклонят от най-важната ви задача, а това не е във ваша полза. Бъдете търпеливи, за да не търпите финансови загуби. Ще чуете обещания, изпълнени с лъжи. За вас днес не е добре да започнете нови задачи. Вечерта останете сред семейството си. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора. Сексът ще ви задери със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.

РИБИ

Не правете покупки за офиса или дома и не се занимавайте с документи свързани с финансови операции, защото сте разсеяни. На работното място се справяте добре предимно с рутинните си задължения. Очаквайте приходи с които ще сте спокойни за следващите седмици. Постарайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ще се заредите със сили, след като чувствата ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимната си половинка.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: