Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Десислава: Не съм си представяла, че ще стана енергетик
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:26 / 22.03.2021Коментари (0)1030
© Фейсбук
42-годишната певица Десислава стана студентка. "Напоследък започвам да се чудя какво друго бих могла да работя." С тези думи тя изказа разочарованието си от поредното затваряне.

Пред "България днес" певицата с ангелски глас сподели, че не е сигурна какво ще бъде бъдещето й. 

"Аз от 16-годишна си изкарвам хляба с музика и не знам какво друго ще мога да правя. Не си представям, че това с пеенето може да приключи", сподели притесненията си Деси.

Макар да има дълъг трудов стаж зад гърба си, тя признава, че никога не е подхващала никакъв друг занаят. Тя завършва техникум по енергетика в Гълъбово, където се дипломира с отличие. С всички изпити и чертежи се е справяла много добре. Признава, че не си представя да се занимава с енергетика. "Това, което съм учила, може да се прилага само в някоя ТЕЦ.

"Оператор на термични и водоенергетични машини и съоръжения" ми е специалността. Не съм си представяла, че ще стана енергетик. Още докато учех тази специалност, пътят ми вече беше начертан в друга посока.

Тогава започнах да се занимавам с музика. Избрах техникума, защото това просто беше най-доброто в града, в който живеех. Преместих се след края на първи срок в девети клас от гимназията в техникума. Още тогава съм си мислела, че е важно да ми даде някаква специалност това, което уча, и тя евентуално да ме насочи къде да се развивам. Не знаех, че ще стана певица, но пък съм разсъждавала с ясна представа да избера най-доброто за себе си.", припомня решенията си Десислава.

На въпроса дали наистина обмисля кардинална промяна в професионален план, певицата отговаря: "Да, минават ми такива мисли. Притеснявам се! Чета и слушам мнения на различни по-отворени и осъзнати хора и някои от тях казват, че всичко това може да продължи 3-4 години. Явно трябва да се научим да живеем по този начин. Икономически и финансово хората няма да са добре, а нашата работа е свързана с това. Когато имаш хляб и платени сметки, чак тогава можеш да си мислиш за забавление. В тази верига ние сме на последно място."

Пред "България днес" Десислава разкри, че тази година й предстои да се дипломира. Тя учи икономика на туризма във Висшето училище по агробизнес в Пловдив. Определя избора си като осъзнат и целенасочен.

 "С цел записах това, представям си, че на по-късен етап от живота си бих се насочила към хотелиерския бизнес. Смятам, че пеенето в клубове ще бъде до време. Не си представям, че на 55-годишна възраст ще пея. С тази идея записах икономика на туризма. Искам, ако започна да се занимавам с това, да имам основа и познания. За момента не съм мислила, но това може би е проект във времето. Тепърва ще видя какви ще бъдат последиците и какво ще се случи след тази пандемия.", разказва Десислава.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: