Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Даниел Лорер: Пари има, ние сме неочаквано богати!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:14 / 23.12.2021Коментари (7)346
©
Пари за поощрения на ваксинираните има. "Както казва и министър Василев – ние сме неочаквано богати, но много крадени. Иначе пари има за най-различни мерки. Както казахме и по време на предизборната си кампания – за нас е важно да сме здрави. Една активна кампания за ползите от ваксинирането е много важна". Това заяви в студиото на "Здравей, България" министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер.

"Министерството на иновациите, когато се конституира, също ще въведе зелен сертификат", посочи той. Но уточни, че зеленият сертификат за момента не е обсъждано да бъде въведен за цялата администрация. “Когато си говорим с инвеститори, те питат кой ще работи в нашите заводи. Ако не сме здрави и има опасност голяма част от населението да не може да изпълнява трудовите си задължения, това кара инвеститорите да се замислят дали да дойдат у нас, или да отидат в съседни държави, където нивата на ваксинацията е по-високо".

Първо министерство въвежда зелен сертификат за служителите си

"Ние сме един млад екип. Това са 4 партии, които в историята на България никога не са работили заедно. Но успяваме да отреагираме бързо на всички предизвикателства, които ни се поднасят. Случилото се през последните няколко дни са нормални стъпки от растежа на едно правителство и един отбор, който трябва да работи още четири години заедно", коментира темата за ДС и изказването на Стефан Янев за НАТО.

Даниел Лорер обясни и каква точно ще бъде неговата длъжност и целите на министерството си. "Най-устойчивият растеж се получава, когато растем чрез иновации. Когато можем у нас да създаваме нови неща, които да движат икономиката за дълги години напред, а не производства, които лесно могат да бъдат преместени".

"Растежът трябва да е по-голям от инфлацията, за да чувстваме, че имаме успех", категоричен е министърът. По думите му хубавото е, че инфлацията е нещо, което се случва в цял свят. "Никой не е загубил позиции заради инфлацията. Най-вероятно тя  ще се обърне тази зима. И ще утихне".

По отношение на високите цени на тока Лорер подчерта, че не очаква масови фалити. "Смятам, че няма да има масови фалити. Програмата за бизнеса, която обявихме, е милиард, милиард и половина. Това не се е случвало в историята ни".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Е как,да не вярваме...Говори си,не ни пречиш!
Aнонимен
на 23.12.2021 г.
+1
 
 
Вие да, но населението изнемогва.
+2
 
 
ПАРИ нЕма, окарадаха я тази държава слушахме от преЦЕденцето....па то пари имало! Кво стана....
+4
 
 
Е нали Герб крадяха бе шльоко от къде тия пари.Аааааа сетих се вие спряхте кражбите и изведнъж има много пари.Дееева и готованите дееева.Борисов ви остави подредена и богата държава а вие барабар с червените ще и разгоните фамилията.Бок.луци
+3
 
 
Вие може и да сте богати,но половината от населението живее с под 300 евро на месец. Чистата заплата на минималната 650 лв.е към 520 лв. А ,като сложим и пенсионерите ,които болшинството получават по ниска пенсия ,от тези пари...се оказва ,че доходите на половината от населението е колкото 3 дневната надница на работник от Западна Европа. При почти същите цени в магазина,горива или каквото се сетиш! Кое тогава ти е богатото ? В сравнение с Хаити или Мали ? Като има пари,направете доходите ,зависещи от държавата същите ,като в Румъния поне да сме заедно последни!!! Тоя самоуверен боклук е от кликата нафукани локумджии дето ме убеждават ,че 12г.сме затъвали и за месец-два забогатяхме ,без доходите да са мръднали. Но цените мръднаха доста.
+4
 
 
Само прочетох заглавието и веднага изниква въпросът: " А кому К*ра държите, и нали всичко било откраднато. Откъде изведнъж дойдоха тези пари? Да не би Рашковица да си е продала имотите?" Тоа пич има адски гадна мутра. Прилича на пеааал.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: