Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Да помогнем на този съпруг и баща да бъде със семейството си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:30 / 14.03.2023Коментари (0)248
©
Георги Колеолов е на 45 години от Русе. Той е съпруг и баща на две прекрасни момичета, които жадуват татко им да се върне у дома, здрав. От почти една година той се бори с тежката болест - мозъчен тумор. За текущото му лечение се търсят близо 200 000 лв.

През 2021 г. животът на семейството се преобръща, след като поставят диагноза на Георги – мозъчен тумор, който спешно трябва да бъде опериран. След двумесечен курс на химио- и лъчетерапия в България, състоянието на Георги драстично се влошава и лекарите тук подготвят семейството за най-страшното – две седмици до месец живот.

Семейството не се примирява и търси специалисти извън нашата държава. В Турция, в клиника Анадолу Джон Хопкинс правят необходимите изследвания на генетичната мутация на тумора и започват лечение – таргетна терапия с американски медикамент. С помощта на роднини, приятели и добронамерени познати е събрана необходимата сума за стартиране на терапията и скоро положителните резултати са налице.

Георги отново говори, движи се с помощта на рехабилитация. Семейството си връща надеждата за живот, за изцеление, за щастие. И вече 11 месеца не се уморяват да се борят. Но сумите, които покриват престоя и лечението на Георги са непосилни. Нека всеки, който иска и може да помогне на Георги, да го направи, за да бъде семейството отново заедно.

За следващите месеци са необходими поне 200,000 лева. Турските лекари се надяват най-късно до септември да удържат окончателна победа над тумора. За да продължи лечението на Георги, близките му вече разчитат само на парични дарения.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи чрез дарение на следната БАНКОВА СМЕТКА: Корнелия Любомирова Романова-Колеолова Пощенска банка /Юробанк България АД/ IBAN: BG84BPBI79214040909702 BIC: BPBIBGSF






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: