Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Да бъдем добри! Нека помогнем на Таня в битката й да проходи!
Автор: Иван Сотиров 12:08 / 05.04.2019Коментари (0)489
©
Млада бургазлийка с детска церебрална парализа има нужда от средства, за да замине на рехабилитация в чужбина. Заради липсата на финанси Таня пропуска един от курсовете от важните за подобряване на състоянието й процедури. Вероятно това ще се случи и с другия, насрочен за края на този месец. Надеждата на нейната майка Недялка е да успее да събере 5 200 евро за терапиите в клиника във Виена, които са планирани за края на май.

Прочетете трогателното писмо, изпратено от Недялка Гръкова до Burgas24.bg:

"Борбата ни продължава нуждаем се от средства за ежедневна рехабилитация както в чужбина, така и тук в България.Много от вас следят случващото се с Таня за което ви Благодаря! Не успяхме да заминем за полската клиника по рехабилитация, терминът ни беше 24. 03. 2019, но нямахме нужните средства. Следващата насрочена дата е 25. 05. 2019 четири седмичен курс на стойност 5 200 евро. Изключително важно е за нас да заминем, тъй като след проведения преглед във Виена др. Крепс препоръча незабавно да започне Локоматна терапия и рехабилитация. На 19 април имаме термин в център по рехабилитация Ренона-Австрия за 5 600 евро, но едва ли ще успеем! Аз вярвам, че добрите хора с големи сърца съществуват и заедно можем да осъществим мечтата на Таня за независим живот от инвалидната количка!

Моля ви, подайте ѝ приятелска ръка, а тя ще ви подари своите успехи! Моят ангел с пречупени криле, както наричам аз моето смело момиче, се нуждае от зрънце Надежда от глътчица Вяра, от една приятелска подадена ръка, за да продължи да се бори и да постигне мечтата си, към която смело се е устремила. Таня се нуждае от вашата Доброта! Тя е едно специално момиче, което е на този свят да научи нас хората на съпричастност и на доброта, че нейната болка и страдание ни учат да бъдем по-човечни и добри! Когато човек стори добро без принуда, тогава Бог поглежда към земята, усмихва се и казва: "Дори само заради този миг си струваше да сътворя света". Таня няма нужда от съжаление, а от протегната приятелска ръка!За да направи по-лек и независим живота си! Често й казвам, че по пътя на своята борба ще срещне добри хора, който ще помогнат животът й да стане по-лек и тъгата от очите й да изчезне и на нейно място ще блесне радостта от това, че ни е научила на доброта. Моля нека накараме Таня да повярва в думите, който и казвам, нека доброто протегне своята ръка и нейната мисия бъде успешна! Не трябва и не искаме да спираме да се борим затова моля споделяйте апелите ни изпращайте дарителски SMS. Моля дарете Надежда!", пише майката на момичето Недялка Гръкова.

Ето как може да помогнете:

DMS TANIA на 17777

* PayPal сметка: nelito688@abv.bg

* Дарителска сметка в ПроКредит Банк

IBAN: BG77PRCB92301036576316

BIC: PRCBBGSF

Титуляр: Стоянка Георгиева Гръкова.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: