Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Чужденците бягат от България и разпродават имотите си тук
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:13 / 21.12.2021Коментари (21)290
©
Чужденците продължават да разпродават имотите, които притежават в България, показват последните данни на БНБ. Нетният поток от инвестиции на чуждестранни лица  в недвижими имоти от януари до октомври е отрицателен в размер на 7,4 млн. евро.

Влезлите в България преки чуждестранни инвестиции (ПЧИ) от януари до октомври намаляват рязко на годишна база. ПЧИ са в размер на 1,144 млрд. евро, което е с 1,178 млрд. евро по-малко спрямо същия период на миналата година. 

Най-много инвестици в България за периода януари - октомври са от Люксембург (364,5 млн. евро), Германия (290,4 млн. евро) и Белгия (167,3 млн. евро), а най-големите нетни отрицателни потоци са към Русия (244,2 млн. евро) и Швейцария (79,7 млн. евро).






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Числата са несъществени. Не може да се говори за тенденция, по-скоро за спекулации заради надутите цени... Война с Русия няма да има. Няма причина - Русия е част от глобалистичната проказа, Путин играе обща игра с Давосци - Швааб, Гейтс, тероризира руснаците с коронабесието както останалите страни са тероризирани. Напрежението около Украйна е театър. Руските военни по традиция правят през декември учения и маневри, няма струпвания на войски говорещи за война. Байдън и Путин са пионки на Глобалистите Сатанисти, те разиграват цирк в рамките на позволеното им. Но копчетата за ракетите са залепени с каноконлит ! Нямат право да ги доближават ! Те имат задачата да изчистят хората от планетата, а не да правят радиоактивно заразяване ! Когато скоро изпълзят истинските Господари на Злото, те искат чиста планета, обезлюдена ! А не с алфа-бета и гама-лъчения...
-2
 
 
Но, ако това е сигнал че вече сме обявени за територия за водене на скорошна война. Тогава е зле. И по най бързия начин трябва да скочим и да излезем и от НАТО ако трябва и от ЕС. Щом няма да ни пазят, а ще ни жертват...
+1
 
 
Да си ходят. Тук не е Еквадор или Никарагуа. Кви инвестиции ни носят!? Идват и се кандидатират за кметове. А що не ходят да бачкат в гората примерно? От паразити имаме ли нужда?
+2
 
 
Купуваш - продаваш. Бизнес! Те не бягат от тук щото не са се заселили тук. Купили са имоти преди на ниски цени. Усещат ,че балона е надут и цените са високи и ще продадат с печалба. Спука ли се балона ,цените ще се сринат. Това не са хора с основно жилище тук. Малоумници
-4
 
 
Ами ако имат информация ,че ни нагласят да ни вкарат във войната с Русия ,какво чудно има?
на 21.12.2021 г.
+3
 
 
Брей! Що се махат от тази привлекателна дестинация? Наслушала съм се на ужасяващи истории за това как се ‘стопанисват’ имотите на чужди граждани, отдавни под наем, каква ‘инфраструктура’ имат наоколо, ‘прелестни’ съседски взаимоотношения ( Ганьо е пич и задължително прецаква някакви си там дошли от майната си!). Сигурно нещо са се объркали и зат’ва продават.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: