Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Цари хаос в личните отношения на една зодия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:04 / 29.06.2021Коментари (0)631
©
Дневен хороскоп за 29.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Ще се радвате на успехи, ако сте планирали деня си предварително. Ще постигнете разбирателство с партньорите си и ще усетите необходимост да получите съвети от приятели. Новите ви идеи ви обещават добри бъдещи приходи. Въпреки това днес не пристъпвайте прибързано към тяхната реализация. Осъзнайте, че вашата голяма любов е искряща и силна. Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани. Пазете я като очите си и не я отдалечавайте от дните си. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимната половинка и ще се лишите от секс. 

ТЕЛЕЦ

Поработете върху новите си проекти и планирайте как да подобрите финансовото си състояние и да увеличите приходите си. Очаквайте привидно неразрешими въпроси да ви ядосат, но всичко ще се оправи без особени усилия от ваша страна. В материално отношение успехът ще бъде с вас, но сте застрашени от провал ако допуснете  непредпазливост. В личните ви отношения цари хаос, заради невъзможността ви в този ден да сте верни на интимната си половинка. Флиртувате така, че всички да разберат. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимите ви хора. 

БЛИЗНАЦИ

Ще изживеете неочаквани съдбовни обрати от сутринта в този ден. Бъдете предпазливи. Възможни са неочаквани действия от страна на партньорите ви, които ще усложнят работата ви. Очакват ви промени в професионално отношение. Докажете, че сте отговорни делови партньори. Интимните ви отношения са нестабилни. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новата си интимна връзка. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади, защото рискувате да си създадете проблеми. 

РАК

Очаквайте финансови постъпления за които бяхте забравили. Концентрирайте се в задълженията си и успехът няма да ви изостави. Отношенията ви в личен и професионален план може да се окажат в застой, но е по-добре да не го допускате. От вас зависи дали ще се разделите с половинката си и с вашите колеги или ще надмогнете трудностите. Въпреки това не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексът ще зареди и двама ви с положителни емоции и невероятни изживявания. Не го пропускайте. 

ЛЪВ

Ще се наложи да говорите и ще обяснявате какви са идеите ви, но думите ви няма да бъдат разбрани правилно, защото колегите ви възприемат казаното като опит да ги засенчите и да се докажете като единствените можещи и знаещи. Ще си създадете проблеми с вашите началници. Пътуванията ви гарантират успех. Новите делови запознанства ви носят бъдеща полза, затова е добре да не ги пропускате.  След напрежението през деня заведете любимите си хора на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома, за да се насладите на чувствата си. Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади. 

ДЕВА

Бунтувате се срещу света и настроението ви се отразява на околните, но вреди и на вас самите. Вместо да си печелите врагове, работете концентрирани, задълбочени в задачите си и не разказвайте за плановете си дори и на вашите близки. Успешно завършете работата си, за да се почувствате удовлетворени и да се заредите с добро настроение. В личният живот ще жънете успехи. Отдавна не сте били така щастливи и изпълнени с желание да обичате. Споделете чувствата си. Естествено е сексуалният ви живот да е желаният от вас, а сексът тази вечер да ви дари с незабравими мигове. 

ВЕЗНИ

За пореден път се ядосвате на нечия наглост, която ви е притеснила сутринта, но вие така и не се научихте да възприемате подобно поведение философски. Получавате си наказанието за непоисканото добро, което правите. Обърнете внимание на професионалните си задачи и бъдете особено предвидливи. Не взимайте важни решения. Вечерта ще се радвате на хармонични отношения у дома. Промените в личния ви живот засягат и любовните ви отношения. Не рискувайте да предприемате крачката към развод, само защото сте ядосани. Липсата на хармония в леглото ви наранява, защото сте надали ухо на интригите. 

СКОРПИОН

Предпазвайте от крайности в поведението и от желанието си да спорите и да се заяждате. Няма да спечелите нищо друго освен неприятности, които ще блокират работата ви. При работа с документи, особено ако са свързани с пари, бъдете много внимателни, защото са възможни загуби. Имате възможност да завършите започнатата работа.  Вечерта не се карайте с близките си, а се усамотете и се вгледайте в чувствата си. Ако все още сте влюбени, докажете го. В семейството ви липсва хармония и вреди на нормалните ви сексуални отношения. Възвърнете си насладата от интимните мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Отново сте подвластни на неочаквани Съдбовни обрати. Не си уговаряйте срещи. Разговорите няма да бъдат успешни. Ще ви създадат сериозни проблеми. Спестете си хвалбите за очакваните финансови постъпления. Бъдете умерени в работата си и думите си и не показвайте на всички колко сте доволни от започнатото. Въпреки всички трудности през деня, вечерта очаквайте приятна романтична среща. Не пропускайте да споделите чувствата си. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими. 

КОЗИРОГ

Не разчитайте на успех, ако сте решили да се развличате, въпреки задачите, които ви очакват на работното място. Обърнете внимание на обажданията по телефона, ако са свързани с новите делови предложения. Не е изключено, въпреки нежеланието ви да работите, да намерите в тези предложения изгода и за себе си. Ако не сте прекалили с претенциите към интимната си половинка и не сте развалили настроението й, очаквайте романтична среща. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания и сексуални удоволствия, трябва да се откажете от намеренията си, ако имате до себе си роден в Риби. 

ВОДОЛЕЙ

Посветете част от деня си на вашите близки, но и на обогатяване с нови знания и не се поддавайте на емоцията си, която ви отклонява от целите ви. Затрудненията на работното място са породени от прекалената ви чувствителност. Откажете се от начинанията, защото няма да бъдат успешни. Не прекалявайте с обещанията си за бъдеща съвместна дейност. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви разбиране към проблемите ви. Естественият изход от проблемите с интимната половинка е отказът от секс тази вечер, но това бива да ви притеснява, защото е временно.

РИБИ

Пригответе се да срещнете нови непознати, но интересни хора, които ще ви накарат да преосмислите живота си. Ще нарасне независимостта ви, а това е важно за да повярвате във възможностите си. Всички, които работят активно имат възможност да постигнат резултати, водещи до повишение на заплатата. Звездите предупреждават, че е възможна разправия заради ревност или самолюбие. Силното сексуално привличане между вас и страхът да не загубите хармонията в интимните мигове, който ви радва и зарежда със сили, ще ви обвърже.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: