Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
България натиска за трети мост над Дунав
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:01 / 15.02.2020Коментари (1)614
©
България стои стабилно в региона и е търсена страна за инвестиции, заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Мюнхен, където участва в междунаровната конференция по сигурността и проведе редица двустранни срещи, предаде бТВ. Акценти в срещите е била свързаността на Северна и Южна Европа и по-специално изграждането на газопроводи, магистрали и жп линии.

"Това трябва да е бъдещето, по което да работим“, заяви Борисов. Според него е крайно време да се излезе от пожелателната страна и от помпозните срещи. "България е готова да инвестира веднага в трети мост на Дунав“, заяви премиерът Борисов. Министър-председателят обяви още, че съвестно с премиера на Свободната държава Бавария Маркус Зьодер започва организацията на голям бизнес форум през май. "Да убедят нашите румънски комшии и да действаме. Нека спрем да си говорим пожелателно", каза Борисов.

В момента подобни съоръжения свързват България и Румъния при Русе-Гюргево и Видин-Калафат. Преди време Борисов предложи новият мост да бъде в Никопол или Силистра.

На въпрос на медиите относно американските визи, премиерът Борисов отбеляза: "Президентът Тръмп пое ангажимент. Да видим как ще се развият изборите в САЩ. Ако той бъде преизбран, със сигурност процесът със свалянето на визите ще го довършим докрай. Просто пое мъжка дума. Неслучайно в момента изпраща хора на най-високите си позиции в тази сфера“. Премиерът Борисов подчерта, че вече втора година с Канада нямаме никакъв проблем по този въпрос.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И какво ще свързва един мост при Никопол , или при Силистра ?? Кър с кър ! Какви са трасетата в тези места ? Какви са прилежащите инфраструктури , приходящи и изходящи шосета ? Магистрали ? Товаропотоци ?? Пътникопотоци ??? Другари , дайте ни тука едни пари , да ги "усвоим" както ние си знаем , ха ха ха... Ще стане. Те европейците са будали , пасат трева и си хвърлят парите за глупости.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: