Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов: Списъкът с успехите на ГЕРБ е няколко пъти по-дълъг от този на всичките ни опоненти взети заедно
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:16 / 03.12.2020Коментари (25)572
©
Бойко Борисов пусна във фейсбук поздравителен адрес към всички симпатизанти на партия ГЕРБ. Днес се навършват 14 години от нейното създаване.

Скъпи приятели и колеги, искам в това нелеко време да отделя един момент, за да честитя 14-тия рожден ден на партия ГЕРБ! Пандемията постави на изпитание не само държавата, но и цялата ни работа. Затова Ви благодаря, че въпреки трудностите не се отказвате и продължавате всеки ден да сте до хората и да работите неуморно. Така трябва и да продължим. Не искам да има човек, на когото да е отказано съдействие, защото всички имаме нужда от човечност в тези трудни времена. Това винаги ни е отличавало от опонентите ни.

Никога не съм твърдял, че сме безгрешни. Задали сме си високи цели и морални стандарти в партията и всеки, който не може или не иска да е на това ниво, си отива. В годините се разделихме със знакови лица за партията. Някои от тези решения не бяха лесни, но бяха правилни. Не можем да правим компромиси с принципите си. Дали чувам хулите по адрес на партията, Вас и мен - чувам ги. Дали си струва да ги коментирам - не. Тези хули са безпочвени и грозни, но хората са мъдри и виждат резултатите от ежедневната ни работа.

Печели този, който подготвя себе си, а не който разчита противникът да е слаб. Нека продължим да засилваме собствения си екип. Ситуацията в страната и света е достатъчно сложна и това само увеличава очакванията към нас. Затова трябва да сме по-добри, по-мотивирани, да предлагаме решения, да работим. Оставащите ни 4 месеца до края на мандата ще бъдат ключови в борбата срещу пандемията. Със социално-икономическите ни мерки трябва да съхраним препитанието на хората, а с идването на ваксината да започнем контраатаката в тази продължителна война за всеки един човешки живот.

С цялата си отговорност гарантирам, че каквото зависи от правителството - ще го направим! После нека гражданите да решат. За нас властта не е и никога няма да бъде самоцел. Независимо от изхода на вота, държавата ще бъде в добро състояние. Без фалирали банки, без рекорден бюджетен дефицит, без спрени евросредтва, без блокирани енергийни проекти и международна изолация. А с членство в Банковия съюз, в чакалнята на Еврозоната, със стабилни финанси, с нисък дефицит и външен дълг и с висока оценка за фискалната си политика от всички най-авторитетни международни рейтингови агенции.

Ще продължа да влагам всичките си усилия и в партията. Заедно ще продължим да работим за всеки един човек и населено място. Защото сме отговорни. Защото сме можещи. Защото имаме уважението и доверието на международните ни партньори. Защото списъкът с успехите ни само за 14 години е няколко пъти по-дълъг от този на всичките ни опоненти взети заедно. Защото ние сме ГЕРБ. Честит рожден ден!






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дано след 1месец хич да я няма герб.
+1
 
 
Тъпо,тъпо,че много тъпо изказване:))) Дано да му объркан ваксината и да пукне!!
0
 
 
Хахаха гледам само 14 трола събират туморни маркери ;) Кутев пак е изкарал говедата.
на 03.12.2020 г.
-1
 
 
Незнам какви си мисли Бойко и какъв шизофреник трябва да е за да напише нещо подобно. Дори нещо с което се хвали - магистралите , но никога не сме го видяли да кара в района на Витиня или района на Чирпан ... И нещо не споделя този списък , защото май го няма ...
0
 
 
Бойко е феномен, който не може да бъде обяснен. На него му е позволено всичко, от народа. Шкафчета, кюлчета, пачки, без да му се наложи да отрича, не разколебават хората. Като прибавим и къщата в Барселона, незаконно дете, незаконна жена, суджукгейт, апартаментгейт, отровена вода с уран!!! На кой български политик народът би му простил и една десета от тези скандали? Орешарски искаше да вземе заем от един милиард и щеше да стане революция. Бойко колкото и да вземе, никой гък няма да каже. Има и други примери за благосклонноста на хората към него. Двете академии, както сам си казва, че ги е завършил, при Бай Тошо и при Царя, очевидно си казват думата, хората обичаха и двамата. Бойко е записвал уроците, бил е старателен ученик! Уличният език му отива, не отблъсква хората. Аудиозаписите с вулгаризмите не създават негативно отношение, и аз съм прост, и вие сте прости и затова се разбираме, лош човешки матриял и т.н.!!!
0
 
 
Някой ПР много се е потрудил,това и на сън не може да го измисли,камо ли да го каже.За 10г. на власт,с всички европейски субсидии и фондове се хвали какво е свършил,а показателите ни са все за последни в ЕС.Рано почна тази предизборна пропаганда.
на 03.12.2020 г.
+1
 
 
ГЕРБ можете само "да нагласите някои работи" т.е. далаверки и нищо повече.В тая страна няма една технологична иновация, напук, че някои българи имат много акъл. Защо ? - малка или никаква инфрастуктура за развитие в определени научни или технологични браншове, ниско заплащане, периодично увеличаване на данъците. Общо-взето водите държавата с еднопосочен билет към дъното, благодарение на вашата професионална некомпетентност, алчност и откровенно казано - чиста простотия. Как ставате политици без уменията да мислите в перспектива и за доброто, обещаващо бъдеще на страната? Морал? Мозък? Ехо? Никога не се залъгвайте, че сте успешни хора, та камоли да излизате с подобни статии... абсурдно-смешно е.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: