Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов: Ще си дам здравето, за да може България да е стабилна
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:59 / 17.12.2015Коментари (10)385
©
Ако искат, можем да си премерим силите пак. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов в Брюксел. "Това винаги съм го казвал - допълнително 40-50 милиона за избори, допълнително напрежение в държавата. Във всички случаи това намалява инвестициите. Едно служебно правителство трайно дестабилизира страната след това", заяви Борисов.

"От какво са недоволни - че ръстът на икономиката е 3%, че свалихме дефицита на 2%, че 3,7 млрд. лв. изплатихме на вложителите в КТБ, която съсипаха, че 2,6 млрд. лв. повече има в бюджета от контрабандистите? Искат да им върнат парите на контрабандистите ли догодина? От кое са недоволни?", попита министър-председателят.

Той припомни още, че всяка година, за всеки празник се дават над 50 млн. лева за добавки извън бюджета за българските пенсионери. "Отремонтираха се старите магистрали, усвояването на еврофондовете мина над 94%, а бяха абсолютно спрени. От кое са недоволни?", запита Борисов.

"Кой може да постигне това, което постигнахме за една година? Миналата година дадоха на здравната каса 400 млн. лева повече, а сега е под 10 млн. лева дефицитът. Всеки ден откриваме най-добрата медицинска апаратура, няма да има списъци с чакащи, за да могат да започнат лечение онкоболните. Кое не им харесва?", коментира премиерът.

Според него това не се харесва на няколко групи, които са били свикнали да се хранят от контрабандата. "Бензинът падна под 2 лв. след нашите мерки", припомни той.

Премиерът добави, че е осъществена конституционна реформа, за която дори не са мислели, че може да мине в такъв парламент. По думите му, всички търсят кусури в правителството, а знаят, че са се провалили, че не могат да се справят по-добре.

"Кой може да се справи по-добре от това правителство? Радан Кънев - как в изолацията, която изпадна? БСП - видяхме ги преди една година и изброих къде се провалиха тотално. Или ДПС - с кой? Ще си дам здравето за тази стабилност и да може България в този размирен свят да е стабилна", каза още премиерът Борисов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Е всеки ден се убеждавам че Пловдив е еснафски град...съжалявам. кои цени се повишават ,цената на винетката е от преди 8 години това е актуализация и заплатите се повишават но и произ. на труда е скромна още време трябва да постигнем необходимия стандарт а България никога не е била по добре отколкото сега !
+1
 
 
Не ти щем здравето...искаме си милиардите които открадна
+2
 
 
Цените растат, г-н премиер, заплатите са си същите. Обедняваме! От това сме недоволни. Все по-зле става във всички сфери - здравеопазване, образование, икономика! Вашите сухи цифри вече не интересуват никого. От милиардите, с които си играете ние не виждаме нищо!
+11
 
 
Недоволни сме от това,че говориш глупости всеки ден,че престъпността е във вихъра си също както през 90-те.Че циганския произвол няма край,че си сложил за президент най-големия клоун в историята на България,че не спираш да се мазниш на най-големия враг на България а именно турция.Че при твоето управление се вдигнаха цените на всичко като започнем от винетките а това поскъпване няма да доведе до подобряване на пътищата.А и да не забравим глупостта със здравната система където който се хранел нездравословно нямало да му се оказва медицинска помощ.С една дума излиза че ти правиш геноцид над собственият си народ.Хайде пак кажи от какво не сме доволни мутро
Aнонимен
на 17.12.2015 г.
+8
 
 
Стабилна кочина. Бойко да каже защо го е страх да има независим съд?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: