Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕлагоевград
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
Ѕойко Ѕорисов: “ова, което сме обещали, го правим!
јвтор: ѕламена Ќиколова 12:59 / 11.06.2020 оментари (17)212
 акто Varna24.bg съобщи, премиерът Ѕойко Ѕорисов посети нови обекти във ¬арна.

"“ова, което сме обещали на варненци, го правим. Ѕулевард "¬асил ЋевскиУ стана чудесен и чувствително облекчи трафика в града. јћ "’емусУ се строи на пълни обороти - много бързо и в срок. јктивно работим и по изграждането на скоростни€ път Ѕотевград Ц ћездра в най-тежки€ участък. Ќарастват случаите на заболели от коронавирус, но се движим в границата на риска. ”мол€вам хората да не си мисл€т, че е всичко е приключило и ги призовавам да паз€т възрастните. Ќ€ма да коментирам всеки един политически проект, толкова много станаха, че времето едва ли ще ми стигне. ƒемокраци€ е, на изборите догодина ще се премеримУ, за€ви Ѕойко Ѕорисов пред журналисти.

«аедно с кмета на ¬арна »ван ѕортних и с вицепремиера “омислав ƒончев той† посети новата детска градина " арамфилчеУ, ко€то е с четири групи. “€ бе изградена на м€стото на стари бараки. «а последните години ќбщина ¬арна е построила 4 нови сгради, една се изгражда в момента на м€стото на бивши€ дом "ƒругарчеУ, 3 детски градини б€ха основно ремонтирани по ќѕ "–егиони в растежУ, а в 12 площадките за игри в дворовете са напълно обновени.

"¬арна е първи€т гол€м град, който н€ма проблем с местата в детските градини. “ъй† като в централната градска част детските градини са най-търсени, работим за решаване и на тази задачаУ, коментира кметът »ван ѕортних.

ѕремиерът посети и обновена операционна зала в ћЅјЋ "—в. јннаУ, къдет
о бе посрещнат от изпълнителн舆директор†на болницата д-р  расимир ѕетров. »нвестици€та е 750 000 лв., от които 250 000 лв са осигурени от ќбщина ¬арна. Ќад 2 млн. лв. пък са вложени в ремонти на сградни€ фонд на здравното заведение.  метът припомни, че инвестиции в нова апаратура през последните месеци са направени в ќчна болнина, в ј√-болницата и в ћЅјЋ "—вета ћаринаУ. "«дравните заведени€ в града, заедно с ћедицински€ университет,† са причина ¬арна да се утвърждава като водещ медицински център в странатаУ, допълни »ван ѕортних.†

¬изитата завърши с посещение на нови€ спортно-развлекателен комплект на ул. "—тудентскаУ. “ой е разположен на площ от 17 дка, с игрища за футбол, баскетбол, пътеки за б€гане и каране на ролери, със зона за отдих.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
 мета не изглеждаше сигурен, дали асансьорите по пасарелките работ€т. "ћисирките" н€ма ли да провер€т?
Aнонимен
на 12.06.2020 г.
0
 
 
ƒошъл изненадващо,за да те го залее " народната любов". » този руски клоун почти се е надупил. —елска сволач ни управл€ва, а града затъва в корупци€ и мръсоти€.
0
 
 
јбе, изпълнителната власт ли контролира местната т.е пр€ко избираем кмет? ўо не го повози в час пик по моста, то затова ли н€маше задръстване? ѕитате ли се, хора?!?!!
0
 
 
а околоврастното какво стана , забрави ли го , тулуп....
0
 
 
Ѕраво ! јло недоволните, кажете нещо смислено ( плюенето) е лесно ? ћрънкалници.
0
 
 
Ѕ–ј¬ќ ћЌќ√ќ сме доволни ¬арненци
0
 
 
ўо така н€ма тълпи доволни?рЯ§Ф ќфф, забравих, че всички навън са в задръстване.рЯ§£
0
 
 
—помн€м си как обеща, че ще направи така, че ¬арна да си остане село. ¬иждаме, че го правите и благодарим, че се стараете в изпълнението, но н€ма нужда!
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ‘евруари 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
ѕарламентарни избори 2021 г.
»зграждането на јћ "“раки€"
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
¬инетки 2021
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕлагоевград и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: