Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов: Цените растат заради управлението на Румен Радев
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:51 / 18.09.2021Коментари (15)531
©
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненадващо отиде във Варненско. Той посети праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата. Заедно с лидера на ГЕРБ е и бившият здравен министър Кирил Ананиев, както и членове на младежкото ГЕРБ. 

"Аз златни кюлчета нямам, но ми ги нарисуваха. Видяхте при кой са сега торбичките. Сега носят пари по централите, а обвиняваха мен, че хвърлям пари от джипката", каза Борисов в коментар на това, че едно време най-ценната стока са били солните кюлчета.

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ коментира и кой ще е кандидатът на партията му за президентски пост.

"Проф. Асен Балтов го спрегнаха, че ми е кандидат-президент и го изчегъртаха. Дори не изчакаха да си приключи операцията. Познавате добре кандидат-президента на ГЕРБ", категоричен бе Борисов.

"Защо излъгаха пенсионерите? Защо не направиха нов бюджет? Какво направиха - актуализираха стария, нашия бюджет.

Асен Василев брутално взе парите за магистрала "Тракия". Взе ги, за да излъже пенсионерите и да актуализират бюджета", коментира той по повод свършеното от предишното Народно събрание (НС).

"Според данните на четири агенции временно водим с по 7-8 процента. Временно. Но защо е временно? Защото се направиха на луди и не промениха Закона да броим квитанциите на машините. Това е така, за да може последните 2-3 дни да броят както им е удобно. Самият Радев каза, че за да са честни изборите, то трябва да се броят квитанциите. Единственият господар и диктатор в момента е Румен Радев.

Освен прикриването на убийство, за което говорим от много време, сега говорим вече и за документирани измами", каза Борисов, визирайки разкритията на ГЕРБ от петък и неизвестните около смъртта на старши лейтенант Тодор Манчев.

"Ето, цените на всичко растат главоломно - всичко това е вследствие на управлението на Радев", заяви още бившият премиер.

"Пет месеца се занимават как да вземат охраната на Гешев и Патриарха, а къде е Планът за възстановяване? Правят го вече пет месец. Съдебната им реформа каква е? Взеха едно от Гешев и го дадоха на Янаки Стоилов.

В предишния парламент кой ли не бе в изолация. Всички искаме в тази ситуация да сме опозиция, а има толкова много тежки задачи, които трябва да се решат.

Заради Радев, антиваксърите му, неговите Кацаров и подобни протежета, всеки ден умират българи от коронавирус. Ще видите само след няколко дни, че заради тая смъртност ще преминат по-строги мерки", предупреди Борисов.

Още по темата: общо новини по темата: 2515
11.10.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/420 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дежурния тролски лаф на червените мухуморки е някой ,ако някой не ги кефи,да си пие хапчетата. Както те правят!!! Само,че и с хапчета и без...Вибратора Борисов ги лекува :)
0
 
 
Аз не съм симпатизант на ГЕРБ, а по скоро на градската десница. На последните няколко избора обаче гласувам за ГЕРБ, след като всички се нахвърлиха върху Бойко Борисов. Това го пиша, за да е ясно какви са ми пристрастията и да улесня опонентите ми! Не разбирам, защо очаквате Бойко да не атакува служебното правителство, след като Радев атакува неговото управление??? А че служебното правителство е калпаво, то е видно, доказателства не се искат, за разлика от твърденията на Радев и министрите му. Например един въпрос, ако правителството на ГЕРБ, ръководството на АПИ и Автомагистрали не бяха се сменили, щеше ли да спре стоителството на Хемус, пътя Ботевград - Видин и всички останали? Например Бойко Рашков каза, че на Хемус били изсипани 9,6 милиарда лв. НЕЗАКОННО чрез инхаус поръчки! Тежестта на приказките на политиците обаче относно законността не е по-голяма от тази на багеристите от Хемус! Нека който твърди че са незаконни Инхаус поръчките, да бъде така добър да докаже твърдението пред съда! Имало кражби от Хемус, от други инфраструктурни проекти, от там били кюлчетата! Нека който го твърди, не да го каже, а да го докаже, пак пред съда!
0
 
 
Колкото и да лаете и да плюете,скоро идва Видовден.Всички маймуняци, кирчовци и кокорчовци ще отидат там, откъдето са дошли.А на Крадев световната криза все му е виновна.Цените на тока могат да бъдат регулирани по такъв начин, че бизнеса, особено големите предприятия да получават по-евтин ток.ДПС и БСП най-после разбраха какъв лисугер е т.нар.президент и ще му бият шута много скоро.
Aнонимен
на 18.09.2021 г.
+3
 
 
То бива да си идиот, ама идиот страдащ от малоумие е прекалено. Бойко пий си лекарствата.
+3
 
 
Този като какъв продължава да се изказва? Цял свят е на прага на икономическа криза. Стоките се забавят с месеци. И нормално цените да скачат. Още малко ще изкара Радев виновен и за глобалното затопляне :@
Aнонимен
на 18.09.2021 г.
+3
 
 
Този кретен още ли го слушат , бе ?! Докога ?
Aнонимен
на 18.09.2021 г.
+3
 
 
Вижте, всички знаят че тиквата не е много умен и му иде отвътре да дрънка глупости.
+5
 
 
Баце да си пие си хапчетата редовно. За всичко му е крив Радев. Цената на газта, за която се биеше в гърдите, че бил смъкнал и за нея ли му е виновен президента ?
Aнонимен
на 18.09.2021 г.
+8
 
 
Всъщност цените растат заради бруталната световна инфлация, която се случва в момента. Щеше да е хубаво ако зависеше от Радев, но уви...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
Първа лига сезон 2023/24
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: