Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Благотворителна вечер даде началото на национална кампания "Роди дете в България"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:02 / 24.11.2022Коментари (0)229
©
За поредна година фондация "Мечта за дете“ проведе благотворително събитие за дарители, приятели и гости, съобщиха организаторите. Бляскавата вечер беше под знака на "Гетсби“ културата от началото на миналия век, а великолепната концертна зала на Централен Военен клуб пренесе всички присъстващи в онази впечатляваща епоха.

В типичния атрактивен дрескод, присъстващите се забавляваха, обединени от каузата на фондация "Мечта за дете“ в помощ на двойки с репродуктивни проблеми от Сдружението на жените военнослужещи и от фондация "Мечта за дете“. 

Благотворителната вечер се проведе с генералната подкрепа на Министерство на отбраната и Столична община. Поздравителни слова и цветя към организаторите изпратиха полк. Невяна Митева от Министерство на отбраната и г-жа Албена Атанасова – зам.-кмет на Столична община.

Събитието откри Галя Георгиева и балетна школа "Класик М“ с едноименната песен-химн "Мечта за дете“.

На събитието бяха представени част от двойките, очакващи чудото да дойде в дома им, а послания към присъстващите отправи  една от всичките двойки, на която фондация "Мечта за дете“ успя да помогне с подкрепата на разсадник Нановски.

Петя Нановска връчи отново ваучер за инвитро процедура на една от присъстващите двойки – един много емоционален момент за всички присъстващи. 

Надя Станоева обяви началото на национална кампания "Роди дете в България“, заедно с лицето на инициативата – топмоделът и майка на две деца Вероника Стефанова. Националната кампания се провежда за поредна година и отново ще акцентира върху превенцията и профилактиката на репродуктивното здраве, а двадесет регистрирани бременности отново ще получат пакети с всичко необходимо за първата годинка на бебето.

На събитието присъстваха "виновниците“ за издаването на благотворителен календар "Моята мечта 2023“ – г-жа Череша и Анна Кръчмарова, на които г-жа Ивелина Рускова изказа най-сърдечни благодарности от сцената на концертната зала в Централен Военен клуб.

Традиционно се проведе благотворителен търг и томбола в подкрепа на каузата на вечерта, умело воден от Боряна Баташова и Наско от БГ радио, а благодарение на големите сърца на присъстващите бяха събрани над 20 000 лв. В търга бяха представени предмети, дарени от частни галерии и лица.

За доброто настроение на присъстващите имаше богата музикална програма с изпълнения на Галя Георгиева, Деси Андонова и Петър Георгиев, Димитър Йончев на пиано, Dance Academy & Swingin Monkeys, Димитър Бакърджиев на саксофон, Цвети Радойчева и Антония Маркова.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: