Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бивша гимнастичка: Позор! Оставиха детето тук, а всички знаеха какво се случва
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:46 / 17.06.2016Коментари (18)1713
© bTV
Още една бивша гимнастичка отправи сериозни критики срещу федерацията. Първа беше Анастасия Киссе, а днес е Мая Пауновска. Повод за думите й в социалните мрежи е решението на Илиана Раева да остави ансамбъла да участва на европейското първенство в Израел, което започва днес.

Ето какво написа бившата националка Мая Пауновска:

"Съпричастност!!!! Трябваше да си съберат партакешите и да покажат съпричастност като са тук, та дори да висят пред Пирогов. Трябваше да са съпричастни с това, което се случва, с близките и семейството на Цвети! Нито една победа не е от значение, нито едно състезание не е по-важно от това! Егоистично е, че остават там. 

Безобразно долно е да правят изявления от момичетата, които не са давали. Да им преписват думи, които не са казали ! Да ги карат да играят "на всяка цена заради нея"! Господи, какъв е този аргумент??? Позор! Оставиха детето тук, при положение, че Всички, ама абсолютно всички знаеха от месеци какво се случва с нея!


Още по темата: общо новини по темата: 57
01.05.2023 »
04.05.2022 »
24.05.2019 »
01.09.2018 »
24.08.2018 »
05.08.2018 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вчера успеха и мобилизацията стигнаха до 5 то място в Израел.Другите момичета могат повече ,но явно това им се отразява.Вие мислите за останалите като за "играчки за успехи и гордост за България".Не така...това не са животни и като изпуши някоя и айде в тъча.Това момиче е дало за България и е неуважително да я наричате луд-а.Колкото и самоубийството да не го приемам за да се стигне до това има много фактори.В нейния случай е и амбициите на кучките от федерацията.Тя тази школа е свикнала да изцежда и да е като на бойното поле за да стигнат до успех.На каква цена? Цветелина е една от тях...успеха в Ансамблите е колективен.Без нея се вижда че има напрежение и другите са без личен избор.Кучките във федерацията не им пука щом се стига до това...Те са като сводници! Успехите в спорта не трябва да минават през Пирогов.Това не слава за България а ПОЗОР.
-1
 
 
Да бе! Хайде сега другите състезателки да си оставят успехите и да зарежат всичко само защото някаква луда е решила да се хвърли от балкона. Въобще нямам намерение да подкрепям такива егоистични решения. Това е човек мислещ само за себе си. Защо Цвети не помисли за отбора, защо не помисли за всички около нея, защо мисли само за собственото си его и собствените си проблеми? Дай сега да скоча и да съм център на внимание и така ще си реша проблемите. Да ама не. Просто ще създам проблем на всички останали. Никога не бих подкрепила такава слабохарактерност.
0
 
 
Мисля,че са излишни всички тези злобни коментари и заяждания.Най-добре е да се съсредоточим върху нашата съпричастност към това страхотно момиче,Да се молим да се оправи и да няма фатални последици този инцидент.Не бива да сме съдници на който и да било.Единствено Цвети ще разкрие истината.Тя най-добре знае кое я е провокирало да постъпи така.Стига вече с тази злоба!
+1
 
 
комунистическото изчадие до това доведе
0
 
 
След като се случи случката с едно от златните момичета, от нафталина започнаха да се подават всякакви забравени и полузабравени идиоти и да дават акъл. Тази 'националка' Пауновска - колко точно пъти отиде до болницата, за да види Цвети, за да е съпричастна към трагедията и да изрази готовност за помощ пред семейството!? Арогантни малоумници, оставете момичето на мира!
+1
 
 
Искам само да попитам, Мая Пауновска пред "Пирогов" ли виси или пред компютъра си? Спрете, два спорта има в тази държава и вие се чудите какви интриги да забъркате! Е, години наред Нешка Робева ви беше трън в очите, сеа с Илияна Раева се захванахте, без труд, напрежение и лишения няма шампионки! Никой не става шампион маркирайки и философствайки! Имайте милост към момичето и елементарно уважение към близки те й!
+1
 
 
не мисля че момичетата са искали да отидат ....нямали са избор....
на 17.06.2016 г.
-1
 
 
А не е ли егоистично тази да се хвърля точно в този момент за да привлече цялото това внимание и да прецака състезанието на колежките си ? И нашите да се откажат от състезанието само заради нестабилната психика на това младо момиче? Нормален човек няма как да се хвърли от 6-тия етаж, ако иска да се самоубива има къде-къде по-безболезнени начини. Сега ако оживее никога няма да е същата. Дай му на българина само да обвинява... а родителите и близките къде са били?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: