Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Betano продължава да трупа одобрение сред феновете
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:54 / 25.01.2022Коментари (0)284
©
Новият букмейкър в Betano продължава да набира все по-голяма популярност у нас с отличните си предложения. Все повече мнения са, че betano платоформата е лесна за навигиране и работа, а коефициентите, които се предлагат са едни от най-добрите спрямо конкуренцията.

Такъв е примерът и за предстоящия 1/8-финален сблъсък между Гаел Момфис и Миомир Кецманович в Australian Open. Французинът се намира в отлична форма в началото на този сезон и под слънцето в Австралия играе един от най-добрите си тениси въобще в кариерата.

До момента Гаел няма загубен сет от началото на турнира, а последно елиминира Кристиан Гарин с 3:0 (7:6(4), 6:1, 6:3) за малко над два часа. Французинът е известен, че обича бързите кортове в Мелбърн и това си проличава и тази година, а фактът, че успя да съхрани доста сили в първите три кръга на надпреварата му дават сериозно предимстви преди сблъсъка със сърбина, който по план трябваше да бъде първият съперник на Новак Джокович, ако световният номер 1 не беше депортиран заради липса на ваксинация. Кецманович, спечели първите си два мача с по 3:0, но във втори кръг имаше сериозни трудности срещу непретенциозния Томи Пол и всичките части бяха спечелени с тайбрек. Последната му среща с Лоренцо Сонего също не беше от най-леките, въпреки че надви италианеца с 3:1.

Така фаворитът в този мач е ясен, но Betano дава коефициент за успех на Монфис от 1.16. Нещо, което рядко се случва при толкова големи разлики в класите на двама тенисисти и повечето фенове биха очаквали в такъв баланс на силите, французинът да получи ставка под 1.10, дори по-точно някъде около 1.06. Това със сигурност ще допринесе за добро бетано мнение сред феновете, които могат да заложат по-сериозна сума и да умножат парите си от наглед ясен мач. Интригуващи са и опциите за победители в отделните сетове и ако тенденцията на Момфис да печели всичките си мачове с 3:0, то залог за спечелване на всеки един от първите три сета изглежда отлична възможност, а коефициентът там скача на 1.90. По-сигурният вариант е възможността, предоставена от Бетано да се заложи на победител в първи сет и след това в целия мач. Опцията Момфис да спечели първата част, а след това и цялата среща независимо с какъв резултат ще умножи всеки направен залог 1.35 пъти, което също е отлична алтернатива.

Betano държи много добри коефициенти за целия турнир в Мелбърн до момента, като впечатление правят ставки от 1.08 за Алекс Де Минор срещу Пабло Андухар и 3.65 за Марин Чилич при успех над Андрей Рубльов, което далеч не е невъзможно, а възможността за залог изглежда интригуваща.

Определено отличните възможности, които Бетано предоставя на своите потребители продължават да трупат отлични мнения за компанията, която използва отлична стратегия за популяризирането си в България – честни коефициенти, високи бонуси, отлични оферти и свобода за всеки да пробва знанията си на любимите спортове. Предстои да видим какви ще бъдат коефициентите и занапред в Откритото първенство на Австралия по тенис, но до момента букмейкърът успява без никакво съмнение да предложи на феновете най-интригуващите шансове за печалба.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: