Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бащата на Крисия патентова името й, тя вече му е запазена търговска марка
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:31 / 02.08.2016Коментари (3)309
© Вulfoto
Патентоваха Крисия! Името на малката талантлива певица вече е запазена марка и може да се използва единствено от нейния баща. Това разкри таткото на приказното дете - бизнесменът Марин Тодоров. 

"Още в началото на годината предприех действия, за да патентовам името на дъщеря ми. Посъветвах се с експерти в тази област и прависти, за да можем да задвижим процедурата. Тъй като с жена ми нямаме брак, решихме правата върху името да са на мое име", обясни Тодоров, цитиран от "България днес". По негови думи цялата процедура му отнела около 6 месеца. Разточителността във времето се дължала на факта, че трябвало да бъде извършена проверка не само в България, но и по света дали някой друг не е патентовал името. "Оказа се, че никой не е запазил "Крисия Тодорова" и получих правата. Оттук нататък само аз мога да казвам "Да" и да давам разрешение за използването на името", каза още бащата на талантливата изпълнителка. 

Той допълни, че името е запазено както на кирилица, така и на латиница. Тодоров обясни, че целият процес по патентоването е негова лична инициатива и няма нищо общо с екипа на "Шоуто на Слави". "Това е изцяло мое решение и съвсем сам задвижих процедурата. По този начин искам да се предпазя от възможността някой ден някой да злоупотреби с името на Крисия или да ме изнудва, за да ми иска пари. По този начин тя е защитена и през следващите 10 години само аз мога да се разпореждам с името. Сигурно ще има и изненадани хора, но аз реших да го направя и съм доволен, че в крайна сметка успя да се случи", допълни бизнесменът от Разград. 

И докато името на малката певица е 100% собственост на Тодоров, то при професионалните ангажименти на изпълнителката положението е малко по-различно. Там глас има и Слави Трифонов, който одобрява дали протежето му да участва на определено събитие или да го пропусне, тъй като не е на нейното ниво. Крисия стана известна с участието си в телевизионен проект на Слави Трифонов. Впоследствие тя представи България на дванадесетото издание на детския песенен конкурс "Евровизия" в Малта заедно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови и песента "Планетата на децата". Триото се класира на почетното второ място, записвайки най-доброто постижение на България в историята на конкурса.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А на Крисия кога ще и позволят да се почуства дете? Може би на 70 години ако зависи от родителите и. На кой му пука за Разград?
Aнонимен
на 03.08.2016 г.
+1
 
 
Тоя що не си е*е пу**ата майна и не слезе на Земята... де**а и превзетите, комплексирани селяндури.
Aнонимен
на 02.08.2016 г.
-1
 
 
Да и патентова срот.ма!Тъпан!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Катастрофи в Кюстендилско
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: