Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Баща намери 16-годишната си щерка припаднала в тоалетната на дискотека
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:22 / 20.05.2023Коментари (18)157
©
Снимката е илюстративна
16-годишно момиче е прието в токсикологията в университетската болница "Свети Георги“ в Пловдив в безпомощно състояние след употреба на голямо количество алкохол.

Момичето е било доведено от родителите си, които я открили припаднала в тоалетната на нощно заведение в Пловдив. От полицията потвърдиха за случая, уточнявайки, че е образувано е досъдебно производство.

Родителите са знаели къде е дъщеря им, след като не отговаряла на позвъняванията, бащата тръгнал да я издирва. Извършва се проверка дали няма употреба и на райски газ.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бях във въпросното заведение и знам много добре какво се случи,като не сте запознати няма да коментирате!
0
 
 
Ситуацията е съвсем различна!Момичето нито е било пияно нито дрогирано.Пеипаднала е по лични причини и не смятам ,че като не сте запознати не трябва да правите заключения.Родителите са уведомени за присъствието ? в нощното заведение ,не разбирам защо не се коментира това,че има много други случаи ,които са били много по сериозни и родителите на въпросните хора не са били уведомени дори?
0
 
 
Точно родителите са виновни за тази случка! Първо, че са възпитали една 16 годишна отрепка и второ, че са я пуснали в този зверилник, наречен "дискотека"!
0
 
 
Кой ги измисли тези декларации и как се заобикаля забраната за продажба и употреба на алкохол от малолетни. За другите "екстри" като балончета,амфетки и тем подобни не е тайна за "редовните" посетители. Сега и заведението и родителите да си понесат отговорността за тези изцепки.
+3
 
 
Абе докога ще ги пускате тези деца по нощите да ходят по заведения и да се напиват и дрогират бе? Какви родители сте бе? И полицията да си влиза в ролята и да започва проверки по дискотеките и нощните барове за непълнолетни и жестоки глоби на родителите. Дрисльовци, не знаят на кой свят се намират, не могат името си да напишат правилно, ама иначе по кръчмите. Родителите и те са същите дрисльовци явно.
0
 
 
После защо ги съблече полицията .Алкохол,наркотици ,райски газ.Да пуснеш 16 г.момиче е престъпление .
+3
 
 
Нека да ходят на дискотеки, щом родителите им смятат че това е подходящо за тях. Но кой им продава този алкохол? Ся заведението ще го отнесе, понеже пиклата се нажулила с водка и скоче...
+7
 
 
това с декларацията за съгласие на родителя децата на 16 да ходят по нощните заведения си е мечешка услуга-сега да си сърбат попарата
+8
 
 
16 годишна по нощите в дискотеката с явно родителско разрешение....аре бе хора, кво ви става????? Връщаме се към 90-те???
+7
 
 
Да им тряснат голяма глоба на родителите!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Хороскоп за деня
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Бюджет 2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: