Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бареков се изгаври с водещ на Нова тв: Той прави журналистика с лакирани подрязани нокти!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:05 / 20.04.2019Коментари (1)654
©
Виктор Николаев едва ли може да бъде морален стожер по темата "Апартамент гейт", показа справка на ПИК в имотните му сделки. Той и жена му се ширят в цели 3 апартамента в идеалния център на София - на "Раковска" до Европарламента, на "Паренсов" и на "Мальовица". През 2014 г. Николаев купува без ипотека топимот в абсолютния център на София - на ул. "Г.С. Раковски", срещу едва 870 евро на квадратен метър. Цените там през 2014 г. не падаха под 1300 евро на квадрат, категорични са брокери. Николаев притежава още един апартамент, закупен на негово име, както и трети - на името на жена му Людмила. И двата имота са на също толкова атрактивни топ места в центъра на София. 

През 2017 г. Николай Бареков внесе сигнал в прокуратурата и НАП за лъскавия апартамент на Николаев, купен без ипотека, в топцентъра на София, на улица "Раковска".

Преди това той подаде сигнал за тогавашната му екранна партньорка Ани Цолова заради палата ѝ в "Драгалевци“. Евродепутатът попита как така Николаев е забогатял внезапно приблизително по същото време, в което Цолова се сдобива с къща и парцел за 400 хил. лв.

"Викторе, откъде пари, брат, да смениш панелката в кв. "Сухата река" с тузарски апартамент на улица "Раковска"? Нямаш ипотека! – изригна тогава Бареков. - Панелката си продал, след като си платил скъпия апартамент?... Ти си купил апартамент поне за 100 000 хиляди евро, Цолова - цял палат. Платихте ли си имотите по пазарни цени? Откъде пари, и то кеш, ако е така? Да не би да спестихте данъци, като купувате на занижени цени?...".

Пред "Ретро" евродепутатът и журналист Николай Бареков направи коментар по темата за Николаев и моралните стандарти.

 

 

- Г-н Бареков, Виктор Николаев громи от екрана замесените в "Апартаментгейт“ и проповядва морал, а той също притежава луксозни имоти на пъпа на София. Какъв е вашият коментар?

- При това не купени на пазарни цени, както съм информирал прокуратурата и Нова телевизия. Еми гьонсурат, това е! Българската политика и българските медии вече са едно нещо – блато, и вътре е пълно с гьонсурати като Виктор Николаев. Но аз все пак като журналист следя отблизо неговите изяви и от момента, в който излязоха техните имотни далавери, неговата и на Ани Цолова, видяхме, че Цолова приключи с журналистиката, а Виктор Николаев прави журналистика, така да се каже, с лакирани подрязани нокти. Като не намеквам тук за негов друг статус.

- А чисто журналистически?

- За жалост, откакто истинските мъже вече не са на екран, взирам моя милост, Милен Цветков и пр., на наше място дойдоха новото поколение джендър журналисти, да ги наречем, с неясна политическа ориентация.

- Какво се случи след вашия сигнал до НАП и прокуратурата за имотите на Цолова и Николаев, който подадохте преди близо две години?

- Мисля, че тръгнаха проверки и Цолова набързо я изметоха от телевизията, за да не лъснат нелицеприятните факти, докато според мен Виктор Николаев сключи, така да се каже, сделка с управляващите да не го закачат, да го оставят на мира, а пък той да ги обслужва.

- Морално ли е тогава той да морализаторства от ефира?

- Това не е морално, това е гьонсуратлък. Но той вече е с много подрязано самочувствие. Аз не съм чул Николаев да е задал един нормален въпрос, един неудобен въпрос през последните години. Общо взето, сутрешното предаване в Нова телевизия е безсмислено. Там ходят разни хора от парламента да си правят сутрешен пиар, но те не си правят дори и пиар. Народът е отвратен.

- А мислите ли, че Николаев има политически амбиции, както се заговори напоследък?

- Никой не би гласувал за Виктор Никалоев. И да има амбиции, няма кой да гласува за него. Аз като човек, който е събрал половин милион гласа на български граждани, трябва да кажа, че тази работа е много трудна, много сложна и самият факт, че Слави Трифонов набързо се отказа и си сви сармите, показва, че нямат шансове да я играят тази игра.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
Грипна епидемия обхвана страната
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: