Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
БСП: "Коалицията на войната" прегази правилника, за да вкара България във война
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:37 / 09.12.2022Коментари (0)465
©
"Народното събрание си изхвърли целия дневен ред - всички 14 точки "коалицията на войната“ казахте, че не са ви важни. Не ви интересуват възобновяеми източници, обществени поръчки, безплатни учебници, а ви интересува да вкарате България във война. Да видят българските граждани лицемерието в тази сграда – на избори вие не обещавахте да вкарате България във война, а обещавахте безплатни учебници, безплатни лекарства, ниски цени, високи доходи, Плана за възстановяване и устойчивост", това каза от трибуната на НС депутатът от БСП Георги Свиленски, информира пресцентърът на левицата.

"Сега за 15 минути вие отхвърлихте всички тези закони, а бързате да изпратите самолетите с оръжията за Украйна. Лъсна лицето на "коалицията на войната". И г-н Габровски още днес трябва да върне мандата и да каже: "Аз имам едно единствено условие – да изпратя оръжие за Украйна". Защото това обединява 160 народни представители", категоричен бе Георги Свиленски. 

"Кое е спешното да се вкара в пленарна зала за разглеждане даване на оръжие на Украйна? Това ли е най-важното в момента? Какво се случи снощи, че днес искате първа точка на Народното събрание да бъде тази?", попита от парламентарната трибуна и народният представител от "БСП за България" Борислав Гуцанов.

"На няколко пъти говоря от трибуната, че се превръщаме в генерален щаб на отбраната. Вие се държите по този начин. Когато вчера за Шенген имаме огромен проблем, когато вчера приехме увеличаване на минималната работна заплата, а остана да приемем безплатните учебници, това ли е най-важното? Вие дори 24 часа не можете да работите за страната си, а изпълнявате чужди поръчки. Тази спешност не е необходима", категоричен бе той.

"Направихте драстично нарушение на правилника. От комисия до вкарване в пленарна зала не е минал необходимият срок. Това не е обсъждано и на председателски съвет. Проявявате изключително висока степен на лицемерие спрямо българските граждани, защото вчера ние официално получихме отказ от Шенген и бяхме наритани като последните нещастници в ЕС, вие сега искате извънредно да вкарваме България във война", обърна внимание народният представител от левицата Иван Иванов.

Още по темата: общо новини по темата: 3420
01.04.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/570 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: