Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Аутопсия показала, че 28-годишният Иван се е самоубил под влияние на наркотици
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:48 / 04.09.2019Коментари (29)626
©
Младият палаткаджия Иван, който изчезна мистериозно преди близо седмица и за откриването на чийто труп първо БЛИЦ съобщи, се е обесил, пише "Телеграф".

Аутопсията показала по категоричен начин, че 28-годишният мъж се е самоубил. Клонът, на който завързал въжето, обаче се счупил, като при падането се счупили няколко ребра на Йорданов. 

Травмата е настъпила след смъртта на Иван, информират от МВР и съдебна медицина.

В хода на разследването станало ясно, че той е бил дрогиран, когато е звънял на баща си, като първоначално го помислил за леля му, после задавал въпроси са видеокасетка от детството му. 

Иван изчезна мистериозно, след като отиде в района на изоставеното военно поделение край варненското село Любен Каравелово. Там бил на палатка със свои приятели. Те се уговорили в затворена група във "Фейсбук" да си направят парти в изоставената казарма.

Бащата на Йорданов се притеснил от среднощното неадекватно обаждане на сина си и подаде информация на разследващите да започне издирване.  Беше споменато още, че младият мъж пратил координати на родителя си. Въпреки издирването обаче десетки полицаи и доброволци не го намериха до понеделник вечерта. 

Жител на Любен Каравелово попаднал на тялото, след като се връщал от гората. Там събирал дърва за зимата. Тъй като познал младежа от снимките по медиите, той незабавно казал първо на кмета, а на свой ред звъннал на 112.  На място незабавно пристигнал екип криминалисти, които започнали оглед.

При първоначалната проверка по тялото на палаткаджията нямало никакви следи от насилие. Чак аутопсията показала, че той се е обесил, а вече след като издъхнал тялото натежало на клона и се строполило на земята.  При удара с почвата се счупили и няколко ребра на жертвата. Според местни хора в изоставеното поделение около 150 младежи са си организирали купон сред природата. Местни разказват, че миналата година са чували силни звуци от такъв купон, а после виждали младежи в леко неадекватно състояние.

Още по темата: общо новини по темата: 6
04.09.2019 »
03.09.2019 »
02.09.2019 »
29.08.2019 »
29.08.2019 »
28.08.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 08.09.2019 г.
0
 
 
Как не са установили още при намирането на трупа, че е обесване - къде е въжето??? Напълно е възможно човек да превърти играта от тези наркажи, задълбал е в кофти филм и е усетил че ще си посегне, за това е потърсил бащата за помощ. Имах едно гадже, което се друсаше амфетамин, кокаин и лсд и понякога ми говореше за самоубийство и колко естествена и сладка била смъртта. Тръпки ме побиваха, опитвах да го вразумя но не стана и си плюх на петите. Ходила съм с него на партита по поляни - като човек който не употребява такива неща, за мен бе обикновено събиране с музика, огън и палатки, танцуваш си, пиеш си бира. Някои от посетителите там обаче наистина си тестват психо-границите
Aнонимен
на 06.09.2019 г.
0
 
 
Иван прилича на Чък Норис, ама като 70 годишен. Очевидно отдсвна се друса. Всъщност важният въпрос е идентифицираха ли останалите купонджии. От тях ще има още изненади.
+2
 
 
Има нещо,което е нереално.Бил с приятели на купон.Никой ли не е забелязал,че го няма.Къде и никой ли не откри раницата му или палатката.Той заедно с раницата ли се е обесил.Няма следи от насилие.Ами въжето може да е сложено насилствено,а и самото въже остава следи.Търсеха го в местността полицаи и доброволци и не го откриха и изведнъж човек връщаш се от гората с дърва по път го открива.Има много неизвестни.
Aнонимен
на 04.09.2019 г.
+1
 
 
Ама вие сериозно ли?! Чак при аутопсията се разбрало, че се е обесил. А въже на врата си няма ли?
на 04.09.2019 г.
0
 
 
Има нещо съмнително в цялата тази история: Отиваш на таен купон (ОК). Пиеш , пушиш , друсаш , правиш секс - след което звъниш на баща си , даваш му кординатите , къде се намираш и след това се самоубиваш... Или има нещо , което не се споменава ( за някакво отношение между баща и син) или пък по-скоро е попаднал в някаква секта и не издържал встъпителния ритуал и се гътнал , като останалите са нагласили всичко да изглежда , като самоубийство. И още нещо по-интресно на "тайния купон" само той ли е бил?! Така че въпросите по-случая са много , чакаме да видим какво ще съчинят разследващите ( няма да се учудя , ако намерят потенциални манго убиец в Англия или Германия - нашите разследващи обичат подобни сценарии)
Aнонимен
на 04.09.2019 г.
+1
 
 
Не вярвам на нито дума. Очаквам официално становище!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: