Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Асен Василев: Експертното правителство ще е най-вредното нещо за страната
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:17 / 09.10.2022Коментари (6)223
©
Най-доброто за страната е да има стабилно правителство по време на поредицата нови кризи, които се очертават. Виждаме, че войната в Украйна ескалира, инфлацията в еврозоната ескалира, има сериозно разместване в пазарите, еврото спадна спрямо долара. Към кризите, които имахме до момента, се очертават поне още 2-3, които да се насложат тази зима, ще трябва да има работещ парламент, за да може да се реагира адекватно". Това заяви в ефира на БНР съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев, бивш вицепремиер и министър на финансите.

По думите на Василев отказът на ПП да преговарят за правителство с ГЕРБ е истинската националноотговорна позиция: "ГЕРБ трябва да организират процес на договаряне и с ДПС и "Възраждане", с които свалиха правителството. Ако те не успеят, тогава мандатът ще дойде при нас. Тогава ние ще се опитаме да организираме процес. Дали той ще успее - съмнявам се, тъй като с ДБ и БСП нямаме достатъчно депутати. Трудно ще се сглоби нещо, но това не означава, че не трябва да се пробва".  

Василев беше категоричен, че правителство без политически фигури не съществува:

"Експертното правителство е една мантия, която да скрие нелицеприятна коалиция. Всяко едно правителство трябва да бъде избрано от политически фигури в парламента и за всеки един вот да получава подкрепа от Народното събрание. Трябва да има ясно изразена политическа отговорност, политическа конструкция и начин на вземане на решенията. Експертно, завоалирано, което няма ясно мнозинство зад него, би било най-вредното нещо за страната. Това означава още безвремие".

"Президентът Радев с това, че не подкрепи Украйна да започне процес по членство в НАТО, надскочи правомощията си. Тази позиция е изключително грешна и вредна за България", заяви Асен Василев и категорично посочи, че ПП ще подкрепи предложение за даване на оръжие за Украйна.

Бившият вицепремиер коментира, че някои от министрите в служебното правителство не се справят добре и посочи енергетиката.

Още по темата: общо новини по темата: 634
22.02.2023 »
26.01.2023 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Същото предложение от този *юнак* важи и за кокорчо педалофъ,може да стане чудо и той да роди!!!
0
 
 
Впрочем,*изгревското бойсче*,пацавурко ненагледна на 30 лазарника,едно едно предложение за тебе:*31-годишният Кайл Горди от Лос Анджелис предлага спермата си на самотни майки, лесбийски двойки и съпрузи и съпруги, които не могат да заченат собствени деца. Споделя, че е решил да стане донор след ред неуспешни любовни връзки.*Можеш да го прочетеш тук,в този сайт,и завинаги да решиш нЕкои свои проблеми!
0
 
 
Да обясня нещо на селянчето от селата с именцето *Izgrev Boys*,гордо декларирало следното - женка съм,на квартира в центъра съм и съм пацавура:пъпеш,такива като тебе *многу гръмотни* си ш***ме безплатно,а като екстра може да ти татуираме на челото *аз съм к.... и гласувам за крадци и пе**ли*!Хайде по родните места,а може да си вземеш квартирка в квартал *Изгрев*,да ти отива на *никчето!
-3
 
 
По-големи вонящи хлебарки от тебе,пе*ал кокорчо,и киро лъжеца няма и не е имало!Ударихте в земята и жан пловдивски,и гечеф,хАмериканското пруфесур!Затова всите съвети си ги наври!Ти знаеш къде!
0
 
 
Василев не сме гласували за вас да се занимавате с Украина.Гледайте си България и не ни въвличайте в игрите на САЩ.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
Първа лига сезон 2023/24
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: