Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Арабин пръсна 100 000 евро по 19-годишна наша цигуларка, тя стана наркоманка
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:52 / 07.09.2015Коментари (0)749
©
Илюстративна снимка
Мъж от Саудитска Арабия изгоря със 100 000 евро, които потроши по 19-годишна цигуларка от София заради обещание да стане негова съпруга, разкриха от детективска агенция, цитирани от "Монитор". Чужденецът се запознал с Гери в специализиран сайт, където тя работела. 

В него можело да се влиза само от чужбина, а момичетата били българки. Услугата била мъжете да си избират кое от тях да гледат онлайн по бельо. Провеждали и разговори. Имало и секс пред камерата. Болшинството от клиентите били араби, турци и германци.

Гери разказала на клиента си от Саудитска Арабия, че всъщност й се налага да припечелва по този начин, защото е преживяла голяма трагедия, останала е сама и без пари. В действителност тя е осиновено дете.

Гери обаче разбрала тази информация, когато била на 18 г. По това време бащата вече бил починал, а майката - бивша учителка, не успяла да се справи с яростта и отчуждението на Гери. Като ученичка тя била талантлива и награждавана цигуларка.

Впечатлен от красотата на момичето, което по това време изглеждало като сълза, и разчустван от съдбата му, чужденецът се влюбил в него. Споделил, че иска българка за жена, защото негов приятел се оженил за българка и бил впечатлен от възпи­танието ѝ. 

След известно време предложил брак на Гери и тя се съгласила. Саудитецът си изкарал виза и пристигнал в България. Направили официален годеж и той сложил диамантен пръстен на ръката ѝ, а тя напуснала сайта.

"Три месеца живял с нея тук. Малко преди да изтече визата му, той й казал - сега се прибирам в моята страна, ти избери жилище за бъдещото ни семейство, провери на колко вноски може да се плати и аз ще започна да ти изпращам пари. Вече се виждал женен за нея, деца, басейн, веранди. Гери наистина избрала жилище и фирмата-посредник уговорила продавача да бъде изплатено на 3 вноски. Кандидат-женихът изпратил парите за две от тях и тя ги внесла. 

Отделно получавала пари за наем на апартамент в скъп квартал в София, както и по 1500 евро седмична издръжка. Получила и пари да си купи чисто нова кола. Той просто се чувствал длъжен да я издържа като своя жена", разказаха от детективската агенция.

Финансовите претенции на Гери обаче непрекъснато нараствали под най-различни предлози. Бъдещият ѝ съпруг започнал да се съмнява, че нещо не е наред и се свързал с детективи у нас. Разследването им показало, че бившата цигуларка е станала пленница на наркотиците, които купува с неговите пари. 

Освен това е и бисексуална и живее с любовница в апартамента под наем. Вози я с колата, купува й дрехи в моловете.

Детективите препоръчали на чужденеца да спре да изпраща пари, той отново си изкарал виза и пристигнал в България. Отначало Гери искала да се срещат само в хотел, но той настоял да отиде в апартамента под наем. 

Като влязъл там, ахнал - той бил превърнат в комуна, а навсякъде царели хаос и мръсотия. Третата вноска за бъдещото семейно жилище така и не била платена и сделката пропаднала.

"Накрая Гери от красавица се беше превърнала в превъртяла наркоманка. Виждахме я с нож в ръката на улицата, с озъбена физиономия. Последната ни информация за нея е, че отново започна да си търси клиенти по интернет", разказаха детективите.

Кандидат-женихът се върнал в страната си разорен, тъй като загубил по Гери 100 000 евро, както и работата си в добра фирма. Мъжът бил разочарован и отчаян, а и вече имал проблеми със семейството си.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Наводнения 2024
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: