Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ангелкова: Кой нормален ще запише спящ човек и ще го пусне в мрежата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:52 / 18.06.2020Коментари (6)725
©
"Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство?

Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек". Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова в студиото на "Здравей, България".

"Цялата партия сме зад гърба на премиера Бойко Борисов. Ще успеем да устоим на атаките. Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Румен Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения", каза още тя.

"Никой не говори за успешните неща, направени от ГЕРБ. Вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати. Това е гнусно", категорична бе Ангелкова. Тя коментира и напускането на Цветан Цветанов на ГЕРБ.

"Това не е мъжко и не го разбирам. Не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска". И допълни: "Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни".

"Абсурдно е да се твърди, че тапите са нарочни, за да отидат хората на родното Черноморие. За това бяха виновни гръцките власти. Премиерът искаше да отвори границите още от 1 юни. Всеки трябва сам да реши къде да почива. Но не разбирам как това, което се случва при съседите, трябва да е инспирирано от нас", допълни Ангелкова.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.06.2020 г.
-1
 
 
"Никой не говори за успешните неща, направени от ГЕРБ" - като гледам дори и вас самите ви страх да говорите за "успешните неща" и щом никой не ги споменава или не съществуват или са митове и легенди. През последните няколко години сме свидетели на какви ли не глупости от страна управляващите и вместо да има с какво да се похвалят или да разкажат за "успешните неща" все чуваме , че сме на първо място по-брой умрели на пътя , че нашето Черноморие не става , че видиш ли главните мъже на Бълагряи си мерят дроновете и пистолетите , че прокуратурата според думите на главния прокурор е зависима от фердмаршал Борисов и т.н И да попитам сестра Ангелкова , защо бе мила "бяха виновни гръцките власти" - къде ви се изгубила европейската солидарност... Учудваме ме , че и другата сестра Чопър , както винаги се изказва в защита на едиствения човек владеееш проКУРатурата - маршал Борисов ( едно към едно подмазвачески , като господин Главен проКУРор-а) .
+2
 
 
Тоя урод нагъл да говори за правова държава.. ами вие я съсипахте. В редичка цялата ви шайка до стената, няма друго спасение.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.06.2020 г.
+1
 
 
Моля, друг път не публикувайте снимката й. Приложава ми.
Aнонимен
на 18.06.2020 г.
+1
 
 
оставка трябва не да го защитавате. всички сте като него
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: