Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ана Пападопулу: От 25 години съм в Народния театър, сега се преминаха всички морални закони 
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:08 / 25.07.2023Коментари (0)310
©
Скандалите в Народния театър не стихват с месеци. Досега някои от актьорите пазеха мълчание, но Ана Пападопулу реши да разкрие своята гледна точка за взривоопасната атмосфера в театъра. 

"За 25 години в трупата на Народния Театър НИКОГА, НИКОГА колега не си е позволявал да крещи от кулисите по колеги, които играят на сцената “ТЪПАААЦИИИ".

Никога, но ето, че един от тримата “активисти", решени твърдо да унищожат всяка възможност за развитие и благоденствие на театъра го правят.

За 25 години НИКОГА, НИКОГА не съм виждала колега да извлича сценичната си партньорка за косата, крещейки ѝ зад кулисите, че с бездарници не можел да седи на една сцена. ( ще кажа само, че колежката обвинена в “бездарие" е нещо като природно явление и национално богатство, поне от моя гледна точка. От гледна точка на критика и награди, оказава се високо оценена ) . Но ето, че един от тримата “ борци за народна справедливост" е способен да го стори.

За 25 години НИКОГА, НИКОГА НЕ видях колега да злослови, заплашва и злепоставя АБСОЛЮТНО БЕЗПРИЧИННО колегите си. Но ето, че въпросните “трима мускетари" са решени на всичко да потъпчат градени доверие и приятелства с лека ръка.

За тях може да се каже следното:

Единият от тях е единственият човек в историята на народния театър, който е бил ЧАСТ ОТ ТРУПАТА на театъра, но в същото време е бил на хонорар. Много дълго време! Прецедент позволен за богове.

Другият “партизанин" е единственият човек, който съм виждала ( припомням, че съм от 25 години в театъра и сме сменили през това време 8 директора) да целува ръка на директор след встъпването му в длъжност, пред около 50 човека свидетели. Ръката, която целуна беше на господин Василев.

За третия ще кажа само, че обикаляше коридорите и ни казваше колко “готин" директор ще ни дойде (визирайки господин Василев). Ние не го познавахме. Но явно те имаха и тогава мнение по въпроса с това кой е добър и кой не за театъра." 

Пападопулу не говори с имена и не уточнява кои са тримата мускетари. Вероятно единият от тях е Камен Донев, защото актрисата отбелязва: "Камен Донев е голям артист. Но Камен Донев НИКОГА не е бил част от трупата на Народния Театър. Затова нека се спре спекулацията, че Камен Донев напуска Народния. Той е в качеството си на гост актьор в този театър. Което не го прави по-малко талантлив."  

Според коментатори в социалните мрежи другият "партизанин" е Валери Йорданов, който открито заявява позицията си срещу Васил Василев. 

Според Ана Пападопулу атмосферата в театъра вече е нетърпима. 

"Когато се премине отвъд всички морални закони, когато се потъпче всичко свято в отношенията между хората, когато психическият тормоз не спира с месеци, тогава няма как да се таи.

Вярвам, че един ден ще се върне нормалността.

И нека не позволяваме на хора, които са способни да унижават цяла една институция да взимат решения въпреки разума и закона, водени от личните си демони и интереси."

Актрисата дълго време пази пълно мълчание по казуса и изявлението ѝ очаквано предизвика лавина от коментари.

Още по темата: общо новини по темата: 42
26.04.2024 »
14.11.2023 »
30.07.2023 »
27.07.2023 »
25.07.2023 »
15.07.2023 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: