Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Алкохол и скандали превръщат живота на ревизорка в жесток екшън!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:14 / 20.03.2019Коментари (0)770
©
"Ще полетиш от 7-ия етаж! Ще те очистя!" Тези думи вместо цвете твърди, че е чула на 14 февруари т.г. ревизорката Румяна Б. от любимия си Гого. Въпреки скандала тя го допуска отново в дома си, надявайки се Гого да спре да пие и да й посяга. По думите й това не се случило и след пореден гуляй криминално-проявеният строителен работник се нахвърлил отново на любимата си и започнал да троши покъщнината.  Румяна вика полиция, но не подава жалба от страх след заплахите, разказва тя.

"Ходила съм в Девето РПУ да се оплача, но оттам ме карат да оттегля жалбите си, за да го приключат", коментира пред "България Днес" Румяна. Тя твърди, че е пускала 2 или 3 сигнала. На 14 февруари полиция изкарва от дома й Гого, като го предупреждават отново да не припарва до дома на бившата си в "Люлин".

"Имаше затишие за няколко седмици след случая. Но след това той възобнови тормоза. Започва да звъни, след което, когато не вдигам, и идва пред дома ми рита по вратата, да блъска и да вдига скандали. Праща ми обидни съобщения", казва жената. Румяна твърди и че е подала сигнал директно до прокуратурата.

"Процедурата е много бавна, а когато добавяш нещо ново, още повече я забавят. До тогава може да ме убие", оплаква се Румяна Б.

В неделя вечерта твърди, че Гого отново идва пред вратата й. Псува я, обижда я и заплашва отново да й направи нещо лошо. Румяна се разкайва, че е била заедно с този мъж, за когото твърди, че е регистриран в полицията за множество престъпни прояви.

От полицията имат друга версия. Проверка Алко установява, че от Румяна е подадена само една жалба - в края на миналата година. След това ревизорката сама я оттегля под предлог, че отдава поведението на мъжа, с когото живее на семейни начала, на употребата на алкохол. ОТ СДВР потвърдиха и че нямат данни дали Гого е бил задържан на 14 февруари, както твърди Румяна.

"На тази дата отново няма входирана жалба от пострадалата", категорични са ченгетата.

Гого не е съден на територията на София, показва още проверката. Препитава се като строителен работник.

Румяна твърди, че е предприела нужните мерки и наема адвокат. Търси връзка с организации за защита на жени от домашно насилие.

Междувременно репортер от "България Днес" успява да издири и Гого, който е на работа. Той има трета версия за любовта си с Румяна.

"Не съм я докосвал, нито заплашвал, нито съм я виждал от 14 февруари. Да, признавам, тогава се напих! Правих малко глупости, счупих входната врата и ме задържаха полицаите, но повече не желая да я доближа. Тя има проблеми с алкохола", разказва бившият пандизчия Гого. Той признава, че е лежал близо година в зандана за кражби.

"Няма какво да крия, след като излязох, заминах малко за чужбина. После се върнах и се влюбих в едно момиче от Тетевен. Накрая дойдох в София да работя на строителен обект точно пред блока на Румяна". Запознава ги общ приятел, разказва още Гого.

"Тя започна да идва във фургона ми, да пием по бира вечер и накрая се влюбих и заживяхме заедно. Всичко беше добре, но тя е много лабилна. Каза ми, че е болна, и аз й казах: "Ще сберем пари за операция", ама не искаше и на доктор да ходи и продължи да пие", разказва драмата си Гого. Бил влюбен в Румяна, но накрая не се издържало. Разделили се по негово желание. Търсил я само за да му върне DVD системата за домашно кино.

"Но след като такива ги говори за мене, въобще няма да се занимавам, да не ми докара някоя беля", категоричен е Гого.До разрива с Румяна се стигнало, след като тя спряла да го дарява с ласки. Затова в момента си търси нова сериозна приятелка.

Имената са променени от редактора.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Напрежение в ОбС - Дупница
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: