Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ако ни предстои да изтеглим кредит - какво трябва да знаем
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:11 / 25.08.2022Коментари (0)172
© БГНЕС
Ако ни предстои да изтеглим кредит за покупката на нещо или с друга цел, е добре да проучим въпроса детайлно и да сравним условията на различните кредитодатели. Бихме могли да използваме услугите на банка или да се доверим на небанковите финансови институции, които предлагат много удобни бързи кредити.

Колкото повече предварителна информация си набавим, толкова по-лесно ще кандидатстваме и ще бъдем одобрени. Първоначално е хубаво да знаем каква сума ни е необходима и бихме ли могли да си позволим вноските по нея.

Кои са основните видове кредити

Нормално е средствата, които ни трябват, да бъдат за определена цел. Част от хората желаят да си купят ново жилище, други искат да покрият разходите за мечтаната почивка или да ремонтират автомобила си. Ето защо, съществуват разнообразни видове кредити:

- потребителски до 5000 лв. – подходящ е за непредвидени разходи или за обединяване на задължения. Парите ще ни бъдат достатъчни, за да направим ремонт, да купим необходим електроуред или да ги вложим в здравето си. За целта ще ни трябва само лична карта. Потребителските заеми са предпочитани както от работещите хора, така и от пенсионерите;

- ипотечен – сумите варират между 5000 и 30 000 лв. Този вид заем трябва да бъде обезпечен с недвижим имот. Изплащането става на месечни вноски, а лихвата е фиксирана за целия период. Срокът на кредита може да бъде до пет години.

От Crediyes.bg напомнят, че при тегленето на пари от небанкови финансови институции не винаги се изисква превод на работна заплата и минимален доход. Бързи кредити може да заявим, ако се нуждаем от пари на момента.

Кандидатстваме онлайн и ще бъдем одобрени изключително бързо. Тук сумата е по-малка, но все пак тя е за спешни нужди. Лесно е да използваме онлайн калкулатора, за да изчислим бъдещите дължими вноски според взетите пари и периода на заема.

При какви условия можем да вземем заем

Процедурите за кандидатстване вече са изключително улеснени, за да може всеки да получи бързо необходимата сума. Това може да стане онлайн или при посещение на офис. Важно е да сме български граждани над 18 години, да представим копие от валидна лична карта и да имаме редовни доходи, с които да плащаме месечните вноски. Препоръчително е използването на онлайн калкулатора, защото той дава точна представа за тях. Одобрението става наистина бързо. Консултант ще се свърже с нас, за да ни уведоми за отговора, независимо дали той е положителен, или е отрицателен.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: