Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
9-годишната Бриана спечели титлата "Мини Мис Планета"
Автор: Стоян Маджиров 10:34 / 01.07.2019Коментари (0)429
©
9-годишната Бриана Петрова от Варна бе обявена за най-красивата на Земята за тази година. Тя извоюва титлата GRAND PRIX "Мини Мис и Мини Мистър Планета " - 2019 година. С грациозна стъпка и много енергия, малката звезда взриви подиума и остави своите следи след себе си. Неповторима и вдъхновяваща Бриана Петрова е една фурия само на 9 години.

Тази година домакин на конкурса за красота и талант "Мини Мис и мистър Планета - 2019" беше България. Той се  проведе от 21 до 27 юни в курортен комплекс "Албена". Нашата страна беше представена от победителката на миналогодишния конкурс за красота и талант "Мини мис и мини мистър Свят - 2018".

Сред над 20 държави участници от цял свят, Бриана успя да се пребори и да грабне титлата GRAND  PRIX "Мини мис и мини министър Планета 2019. Деца от 4 до 17 години от Южна Африка, Бразилия, Индия, Русия, Румъния, Грузия и др. се конкурираха помежду си. Участниците бяха оценявани от компетентно международно жури, съставено от професионалисти в сферата на шоубизнеса и красотата, журналисти и дизайнери. Имаше и детско звездно жури, което се състоеше от победители от предишни години, спечелили титлата "Мини Мис и Мини Мистър Планета" от България, Русия, Грузия.

Участниците се представиха в няколко тура: интервю с жури, модно ревю, представяне на талант, финално шоу, представяне с национални носии, тематично дефиле "Морско дъно", официални рокли и костюми

Организаторите на конкурса и председателят на журито Ирина Папазова, собственик на агенция "Интерсаунд", се погрижиха децата да не скучаят и показаха забележителностите и атракционите на Варна и курорта "Албена".

Децата получиха поздравления и подаръци от кмета на район "Младост" - община Варна - Христо Христов.

Бриана Петрова е професионален детски модел и фотомодел. Има опит в телевизионни реклами, ревюта и многобройни фотосесии.

Освен като модел, участва и в много други международни и национални конкурси, където се изявява още като певица, пианиска и танцьорка на латиноамерикански танци и е печелила много престижни награди. Има покани за участия в модни ревюта на световноизвестни дизайнери, както  и за участия във филмови продукции. Въпреки крехката си възраст, 9-годишната Бриана Петрова е открита като повечето модели на кастинг, какъвто големите агенции организират.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: